مواد لازم و آموزش کیک کشمش و گردو خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک کشمش و گردو
کیک کشمش و گردو یکی از کیکهای ساده و خوشمزهای است که معمولاً در وعدههای میانوعده یا عصرانه سرو میشود. اگر میخواهید طرز تهیه کامل این کیک خوشمزه را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای کیک کشمش و گردو | |
آرد قنادی | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
ماست | ⅔ لیوان |
روغن مایع | ⅔ لیوان |
بکینگ پودر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
کشمش | ½ لیوان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
گردوی خرد شده | ½ لیوان |
طرز تهیه کیک کشمش و گردو
مرحله اول
برای درست کردن کیک کشمشی و گردویی خوشمزه، ابتدا ۲ قاشق غذاخوری از آرد را با گردوهای خرد شده و کشمش خوب مخلوط میکنیم. سپس فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم تا گرم شود.
مرحله دوم
بقیه آرد را با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم تا هوای درون آن خوب مخلوط شود. سپس قالب را کمی چرب کرده و کمی آرد روی آن میپاشیم و اضافی را میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله، وانیل، شکر و تخم مرغهایی که به دمای اتاق رسیدهاند را در یک کاسه میریزیم و با همزن خوب هم میزنیم تا مواد کشدار و رنگ آن مایل به کرمی شود.
مرحله چهارم
حالا روغن مایع و ماست را به مخلوط اضافه میکنیم و حدود ۳۰ ثانیه دیگر هم میزنیم تا یکدست شود. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله اضافه کرده و فقط چند ثانیه هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
یک سوم از مایه کیک را در قالب میریزیم و سپس مخلوط گردو و کشمش را روی آن میپاشیم. بعد بقیه مایه کیک را اضافه کرده و قالب را در فر قرار میدهیم.
مرحله ششم
اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزد. بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندان کیک را بررسی میکنیم، اگر پخته بود آن را از فر خارج میکنیم. در نهایت، کیک را از قالب جدا کرده و بعد از برش زدن سرو میکنیم.