آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک کوئیک میکس خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک کوئیک میکس

کیک کوئیک میکس یکی از کیک‌های خوشمزه و ساده است که بافت نرمی دارد. برای یادگیری طرز تهیه این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک کوئیک میکس
آرد ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱ پیمانه
شکر ۱ و ¼ پیمانه
شیر ۴۰ سی سی
گلاب ۴۰ سی سی
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری

آموزش کیک کوئیک میکس

مرحله اول

برای درست کردن کیک کوئیک میکس وانیلی، ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس در یک کاسه آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند.

مرحله دوم

حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر را یکبار الک می‌کنیم. سپس دوباره آن‌ها را در الک می‌ریزیم و در مخلوط‌کن یا میکسر الک می‌کنیم. بعد روغن مایع، تخم‌مرغ‌ها، شکر، شیر، گلاب، وانیل و نمک را به مخلوط‌کن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

مخلوط‌کن را با سرعت کند برای ۳۰ ثانیه روشن می‌کنیم، سپس آن را روی سرعت بالا قرار می‌دهیم و به مدت ۲ دقیقه دیگر مخلوط می‌کنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. توجه داشته باشید که بیش از این زمان نیازی به مخلوط کردن نداریم.

مرحله چهارم

اگر بیشتر از این زمان مخلوط کنیم، کیک سفت خواهد شد. در مرحله بعد، قالب کیک را با روغن جداکننده یا کاغذ روغنی می‌پوشانیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم و چند بار آن را روی سطح کار می‌کوبیم.

مرحله پنجم

این کیک پف زیادی دارد، بنابراین مایه باید تا نیمه قالب پر شود. حالا قالب را به فر که از قبل گرم کرده‌ایم می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد.

مرحله ششم

بعد از ۴۵ دقیقه، کیک را با خلال دندان تست می‌کنیم. اگر خلال دندان تمیز خارج شد، کیک آماده است. آن را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خوب خنک شود. وقتی کیک کاملاً خنک شد، می‌توانیم آن را از قالب خارج کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا