آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک کوکو استار خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک کوکو استار

کیک کوکو استار یکی از کیک‌های خوشمزه و معروف است که بافتی نرم و لطیف دارد. برای یادگیری کامل و گام به گام نحوه تهیه کیک کوکو استار، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک کوکو استار
آرد ½ پیمانه
پودر کاکائو ¼ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ½ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
مواد لازم میانی کیک
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱ فنجان
مواد لازم لایه شکلاتی
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم

آموزش کیک کوکو استار

مرحله اول

برای درست کردن کیک کوکو استار خوشمزه، اولین کار این است که فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنیم تا گرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه نسبتا بزرگ بریزیم.

مرحله دوم

حالا با همزن برقی، این مخلوط را با سرعت بالا خوب هم می‌زنیم تا کاملاً رنگ کرم و کش دار شود. سپس پودر کاکائو و بیکینگ پودر را در الک ریخته و ۳ بار الک می‌کنیم، بعد به تدریج به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، مایه کیک را با لیسک به آرامی هم می‌زنیم. هدف ما این است که مایه کیک کاملاً یکدست شود. سپس قالب کمربندی را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم و مایه کیک را درون آن می‌ریزیم. بعد از آن، قالب را چند بار به آرامی روی سطح کار می‌کوبیم تا مقدار هوای اضافه خارج شود.

مرحله چهارم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۲۰ دقیقه در فر بماند تا به خوبی پخته شود. در همین حین، خامه قنادی را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی با دور تند به مدت ۱۵ دقیقه هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

در میانه هم زدن خامه، پودر نارگیل را اضافه می‌کنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا خامه قنادی فرم بگیرد. سپس آن را تا زمانی که کیک آماده شود، در یخچال می‌گذاریم تا ذوب نشود. در این زمان، خامه صبحانه را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم.

مرحله ششم

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. وقتی اطراف خامه حباب‌های ریز ایجاد شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و شکلات تخته‌ای را اضافه می‌کنیم. سپس خوب هم می‌زنیم تا شکلات با حرارت خامه ذوب شود.

مرحله هفتم

اجازه می‌دهیم خامه شکلاتی کاملاً خنک شود و بعد از پخت کیک، آن را از قالب جدا کرده و می‌گذاریم کامل خنک شود. سپس اطراف کیک را از قالب جدا می‌کنیم و خامه قنادی را روی آن می‌ریزیم و به آرامی صاف می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، خامه شکلاتی را روی خامه قنادی می‌ریزیم و به دلخواه تزیین می‌کنیم. سپس قالب را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کیک به خوبی خنک شود. در نهایت کیک را همراه با چای تازه دم سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا