آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک گلابی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک گلابی

کیک گلابی یکی از کیک‌های ساده و خوشمزه‌ای است که در کشورهای مختلف درست می‌شود و دستور پخت‌های متفاوتی دارد. در این مطلب، شما را با مراحل تهیه این کیک خوشمزه آشنا می‌کنیم. با سایت رضیم همراه باشید تا این کیک را به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم کیک گلابی
گلابی ۴ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۰۰ میلی لیتر
وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
لیمو ترش ۱ عدد

آموزش کیک گلابی

مرحله اول

در ابتدا، دو عدد از گلابی‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش می‌زنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس آب لیمو ترش را به آن اضافه کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

حالا، بقیه گلابی‌ها را ریز رنده می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس آرد را با نمک، بیکینگ پودر و پودر هل ترکیب می‌کنیم و الک می‌کنیم. بعد از آن، شکر و تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله، شکر و تخم‌مرغ‌ها را خوب هم می‌زنیم تا حجم آن‌ها دو برابر شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا همه‌چیز یکدست شود. بعد، آرام آرام ترکیب آرد و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

مواد را با یک لیسک مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند. سپس گلابی رنده شده را اضافه می‌کنیم و مجدداً مخلوط می‌کنیم. در این مرحله، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

حال، یک قالب کمربندی را با کمی کره سرد چرب کرده و گلابی‌های ورقه‌ای را به دیواره‌های قالب می‌چینیم. سپس مخلوط کیک را درون قالب می‌ریزیم و آن را به فر می‌گذاریم تا پخته شود.

مرحله ششم

زمان پخت کیک حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه است. وقتی که کیک خوب پخته شد، آن را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم خنک شود. بعد از خنک شدن، کیک را در ظرف مورد نظر گذاشته، برش زده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا