آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک گلابی شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک گلابی شکلاتی

کیک گلابی شکلاتی یکی از کیک‌های خوشمزه و معروف است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کیک خوشمزه، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم کیک گلابی شکلاتی
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ و ⅔  پیمانه
شکر ¾ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
ماست شیرین ½ پیمانه
پودر کاکائو ¼ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
شکلات تلخ تکه ای ۵۰ گرم
گلابی به مقدار کافی
مغز پسته به مقدار کافی

آموزش کیک گلابی شکلاتی

مرحله اول

برای درست کردن کیک گلابی شکلاتی، اول فر را روی دماي ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود. سپس تخم مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد داخل کاسه را با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با سرعت بالا هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها کرم رنگ و کمی کشدار شوند. سپس روغن و ماست را اضافه می‌کنیم و…

“`

را به ترتیب به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد را همراه با بکینگ پودر، پودر کاکائو و جوش شیرین درون الک می‌ریزیم و سه بار الک می‌کنیم. سپس، مواد خشک را به آرامی و در دو یا سه مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

وقتی که مواد کیک کاملاً یکدست شد، شکلات تلخ را به کاسه اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم تا مخلوط شود. بعد، قالب مورد نظر را با کره سرد چرب کرده و مقداری پودر کاکائو درون آن الک می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا قالب را برمی‌گردانیم تا پودر کاکائو اضافی خارج شود. سپس نیمی از مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم و کمی مغز پسته روی آن می‌پاشیم. گلابی‌ها را هم به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و به آرد می‌زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، برش‌های گلابی را روی مایه کیک می‌چینیم، سپس باقی‌مانده مایه کیک را در قالب می‌ریزیم و دوباره با مغز پسته و برش‌های گلابی روی آن تزئین می‌کنیم. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر بماند تا کاملاً پخته شود. بعد از ۴۰ دقیقه، برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را وسط کیک فرو می‌بریم و بیرون می‌آوریم.

مرحله هشتم

اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک ما کاملاً پخته است. سپس قالب را از فر درآورده و کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر می‌گذاریم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کیک گلابی شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا