مواد لازم

مواد لازم و آموزش کیک گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک گوشت

کیک گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها و جشن‌ها از آن استفاده کنید. در اینجا، دستور تهیه کیک گوشت را به صورت کامل و مرحله به مرحله با شما به اشتراک می‌گذاریم، پس با رضیم همراه باشید.

مواد اولیه برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
قارچ ۸ عدد درشت
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای خمیر کیک
آرد سفید ۲٫۵ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
ماست ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
روغن سه چهارم پیمانه
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

آموزش کیک گوشت

مرحله اول

در ابتدا، پیاز را به شکل کوچک خرد می‌کنیم و آن را در یک تابه با کمی روغن تفت می‌دهیم تا نرم شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را به همراه پاپریکا، زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می‌کنیم.

“`html

و خوب تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

بعد از اینکه گوشت خوب سرخ شد، قارچ‌ها را به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم و با کمی نمک به تابه اضافه می‌کنیم. برای اینکه رنگ قارچ‌ها تیره نشود، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه کنید.

مرحله سوم

وقتی آب قارچ‌ها تبخیر شد، سس کچاپ را اضافه می‌کنیم و بعد از کمی تفت دادن، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. برای تهیه خمیر کیک، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله چهارم

سپس با همزن با سرعت بالا به مدت ۵ دقیقه می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها پف کنند. بعد نمک، فلفل سیاه و روغن را به آن‌ها اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر مخلوط می‌کنیم. در یک کاسه دیگر، ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا مخلوط ماست و بکینگ پودر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر هم می‌زنیم تا ترکیب شوند. سپس آرد را دو بار الک می‌کنیم و به مواد اضافه کرده و به مدت دو دقیقه مخلوط می‌کنیم تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله ششم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس کف قالب کیک را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم یا کمی روغن روی آن می‌مالیم. نیمی از مایه کیک را در قالب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم به طور کامل در کف قالب پخش شود.

مرحله هفتم

حالا مواد گوشتی را در مرکز قالب روی مایه کیک می‌ریزیم و پنیر پیتزا را نیز روی مواد گوشت می‌پاشیم. سپس باقی‌مانده مایه کیک را روی پنیر پیتزا می‌ریزیم و قالب را چند بار بر روی سطح کار می‌کوبیم. بعد قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر که قبلاً گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم تا بپزد.

مرحله هشتم

وقتی کیک گوشت کاملاً پخته شد، آن را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا در دمای آشپزخانه کمی خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و به سلیقه‌ خود تزیین می‌کنیم. می‌توانید از سس مایونز و خلال پسته برای تزیین استفاده کنید.

نکات آموزش کیک گوشت

کیک گوشت در فر برقی یا توستر

ابتدا توستر یا فر برقی را ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. سپس یک کاسه را تا نیمه با آب جوش پر کرده و داخل توستر قرار می‌دهیم. حالا کیک را به مدت ۴۵ دقیقه داخل توستر می‌گذاریم تا آماده شود.

کیک گوشت بدون فر

اگر فری ندارید، می‌توانید این کیک را در تابه دو طرفه هم بپزید. برای این کار دو لایه کاغذ روغنی در کف تابه قرار دهید و با روغن آن را چرب کنید. سپس کیک را در قالب بریزید. حتماً واشر تابه را جدا کنید و یک شعله‌پخش‌کن زیر تابه بگذارید تا ته کیک نسوزد. بعد از ۳۰ دقیقه، مدام هوای کیک را چک کنید تا نسوزد.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کیک گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا