مواد لازم و آموزش کیک گیلاس خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک گیلاس
کیک گیلاس یکی از کیکهای میوهای خوشمزه و محبوب در دنیا است. این کیک معمولاً با نوشیدنیهای گرم به عنوان عصرانه سرو میشود. برای یادگیری آموزش کامل تهیه کیک گیلاس به صورت مرحله به مرحله، با رضیم در ادامه همراه باشید.
مواد لازم کیک گیلاس | |
گیلاس | ۱٫۵ پیمانه |
آرد سفید | ۲ و ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ و ½ پیمانه |
شیر | یک سوم پیمانه |
ماست | یک سوم پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش کیک گیلاس
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه با گیلاس، اول هستههای گیلاس را با دستگاه هستهگیر یا خلال دندان خارج کرده و گیلاسها را به دو نیم تقسیم میکنیم و کنار میگذاریم. سپس تخممرغها را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
حالا وانیل و شکر را به تخممرغها اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا رنگ مخلوط سفید و کشدار شود. سپس شیر را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن، ماست را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
بعد از ترکیب ماست با مواد، روغن مایع را اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط میکنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و دو بار الک میکنیم. نیمی از آرد را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
سپس باقیمانده آرد را نیز اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط میکنیم تا مایه کیک آماده شود. فر را بر روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود و سپس قالب را یا با کاغذ روغنی بپوشانیم یا با روغن چرب میکنیم.
مرحله پنجم
کمی از مایه کیک را در کف قالب میریزیم و یک لایه از گیلاسها را روی آن میچینیم. سپس به ترتیب از مایه کیک و گیلاس میریزیم تا مواد تمام شود. در لایه آخر، باید از مایه کیک بریزیم و قالب را چند بار محکم به سطح کار میکوبیم تا هوای اضافی از داخل قالب خارج شود.
مرحله ششم
حالا قالب را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار میدهیم تا کیک پخته و آماده شود. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه مراقب کیک هستیم و…
“““html
باشید و پس از اینکه کیک به طور کامل پف کرد، با خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید. اگر خلال دندان به خمیر کیک نچسبید، یعنی کیک آماده است.
مرحله هفتم
پس از اینکه کیک آماده شد، آن را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم خنک شود. سپس برش میزنیم و سرو میکنیم. اگر میخواهید روی کیک میوه هم بگذارید، حتماً زیر میوهها را به طور کامل آردی کنید تا روی کیک بمانند و درون کیک فرو نروند.
نکات آموزش کیک گیلاس
کاپ کیک گیلاس
اگر میخواهید کیک خود را بهصورت کاپ کیک درست کنید، کافی است به جای استفاده از قالب بزرگ، مایه کیک را به همراه دانههای گیلاس داخل قالب کاپ کیک بریزید. در این صورت زمان پخت کمتر میشود.
پایین رفتن گیلاسها
برای اینکه گیلاسها در میان کیک باقی بمانند و به کف کیک نروند، باید چند نکته را رعایت کنیم. اولین نکته این است که میوهها را خرد کنیم تا سبکتر شوند و دوم اینکه آنها را کمی آرد بزنیم تا در جای خود باقی بمانند و به ته قالب نروند.