آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک یخچالی خرما خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک یخچالی خرما

کیک یخچالی خرما یک نوع کیک خوشمزه و ساده خانگی است که نیاز به فر ندارد. برای یادگیری کامل نحوه تهیه این کیک ساده و خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک یخچالی خرما
خرما ۱ کیلو گرم
کره ۵۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۱ بسته
پودر دارچین ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته ½ پیمانه
مغز گردو ⅓ پیمانه

آموزش کیک یخچالی خرما

مرحله اول

برای درست کردن کیک یخچالی خرما، ابتدا پوست و هسته خرما را جدا می‌کنیم و آنها را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری ذوب می‌کنیم.

مرحله دوم

کره ذوب شده را به همراه پودر دارچین و پودر زنجبیل به کاسه خرما اضافه می‌کنیم و همه‌ی مواد را مخلوط می‌کنیم. سپس با استفاده از گوشت‌کوب، مخلوط خرما را له و پوره می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، مغز گردو را که پوست آن را جدا کرده‌ایم، ریز خرد می‌کنیم. سپس مغز گردو و خلال پسته را به مخلوط خرما اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند.

مرحله چهارم

بیسکویت پتی بور را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و به مخلوط خرما اضافه می‌کنیم. به آرامی هم می‌زنیم تا بیسکویت‌ها خرد نشوند. سپس یک قالب مناسب انتخاب کرده و آن را با کیسه فریزر یا سلفون می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

قالب را با کمی روغن چرب می‌کنیم، سپس مخلوط کیک را داخل قالب می‌ریزیم. با پشت قاشق مواد را فشار می‌دهیم تا حالت قالب را بگیرد و محکم شود.

مرحله ششم

در نهایت، کیک خرما را در یخچال قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بماند. بعد از این زمان، کیک را از یخچال بیرون می‌آوریم و در ظرف دلخواه برمی‌گردانیم و برش می‌زنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا