مواد لازم و آموزش گراتن سوسیس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش گراتن سوسیس
گراتن سوسیس یک غذای خوشمزه و جدید است که در بسیاری از کشورها درست میشود. در اینجا، دستور تهیه این غذا را به صورت مرحله به مرحله برای شما توضیح میدهیم. با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی متوسط | ۵ عدد |
سوسیس کوکتل | ۵ عدد |
قارچ | ۵ تا ۶ عدد |
شیر | ۲ لیوان |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
فلفل دلمه ای | ½ فلفل دلمه ای |
نمک، فلفل سیاه و آویشن | به مقدار کافی |
آموزش گراتن سوسیس
مرحله اول
برای شروع، پوست سیب زمینیها را جدا کنید، سپس آنها را بشویید و به صورت ورقهای برش دهید. بعد از آن، پوست سوسیسها را نیز جدا کرده و آنها را نیز به صورت ورقهای خرد کنید.
مرحله دوم
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن مایع در آن بریزید تا روغن گرم شود. سپس ورقههای سیب زمینی را در تابه قرار داده و آنها را به خوبی سرخ کنید.
مرحله سوم
پس از اینکه سیب زمینیها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کنید. حالا سوسیسها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کمی سرخ شوند، اما آنها را خشک نکنید. سپس قارچها را بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید.
مرحله چهارم
قارچها را در همان تابهای که سوسیسها را سرخ کرده بودید، اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچها آب نیندازند. بعد از آن، فلفل دلمهای را بشویید و دانههای آن را خارج کنید و به صورت نواری خرد نمایید.
مرحله پنجم
در این مرحله، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. در عین حال، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس کره را به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا منتظر بمانید تا کره ذوب شود، سپس آرد را به آن اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس به آرامی شیر را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب خوبی به دست آید.
“““html
می کنیم، سپس هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شود.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به سس بشامل اضافه می کنیم. سپس به هم زدن ادامه میدهیم تا سس به غلظت مناسب برسد. بعد یک ظرف مقاوم در برابر حرارت انتخاب کرده و درون آن را با کمی روغن مایع چرب میکنیم.
مرحله هشتم
حالا یک لایه سیب زمینی سرخ کرده در کف ظرف میچینیم، سپس سوسیسهای سرخ شده را روی سیبزمینیها قرار میدهیم و کمی پودر آویشن و فلفل سیاه روی مواد میپاشیم. در نهایت دوباره یک لایه سیب زمینی اضافه میکنیم.
مرحله نهم
در این مرحله روی لایه سیبزمینی، قارچ، سوسیس و فلفل دلمهای را به ترتیب میریزیم و سس بشامل را به طور یکنواخت روی مواد میریزیم. سپس روی گراتن را با پنیر پیتزا میپوشانیم و ظرف را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله دهم
حالا اجازه میدهیم گراتن سوسیس به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا آب شود. بعد از این زمان، گریل را روشن میکنیم و گراتن را به مدت ۵ دقیقه گریل میکنیم تا پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود.
مرحله یازدهم
در نهایت بعد از این مدت، گراتن سوسیس را از فر خارج میکنیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم. سپس برشهای گراتن را در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و با سس دلخواه سرو میکنیم. نوش جان.