مواد لازم و آموزش گراتن قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش گراتن قارچ
گراتن قارچ یک پیش غذای سالم و کم کربوهیدرات است. این ویژگیها آن را به غذایی مناسب برای همه تبدیل میکند. این پیش غذا با مواد ساده و در مدت زمان کمی آماده میشود و یکی از اجزای اصلی آن پنیر رنده شده است. این غذا به افرادی که رژیم غذایی خاص دارند توصیه میشود. گراتن قارچ به خاطر خاصیتهای قارچ پر از پروتئین است و میتواند برای افرادی که غذاهای گیاهی میخورند، خیر خواهد بود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله گراتن قارچ، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم گراتن قارچ | |
قارچ | ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
کره | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد | ۲ قاشق غذا خوری |
شیر | ۲ لیوان |
خامه صبحانه | ۱ بسته ۲۰۰ گرمی |
آویشن | نصف قاشق چای خوری |
پودر سیر | نصف قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
آموزش گراتن قارچ
مرحله اول
برای تهیه این خوشمزه، ابتدا پیاز را میشوییم و پوست آن را کنده و به صورت نگینی خرد میکنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم و منتظر میمانیم تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم و طلایی شود.
مرحله دوم
سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. بعد، قارچها را به صورت ورقهای خرد کرده و به مخلوط پیاز و سیر اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس یک قابلمه کوچک برمیداریم و آرد را در آن میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله، کره را به آرد اضافه کرده و آنها را با هم تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. وقتی که آرد کمی تغییر رنگ داد، خامه و شیر را در یک کاسه مخلوط کرده و به آرامی به آرد اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود.
مرحله چهارم
نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. سپس روی حرارت مرتب هم میزنیم تا به غلظت ماست هم زده برسد. بعد از اینکه آماده شد، از روی حرارت برمیداریم. یک ظرف مناسب فر برمیداریم و مخلوط قارچ و پیاز را در آن میریزیم.
مرحله پنجم
حالا سس داغ را روی مخلوط قارچ میریزیم و روی ظرف را با فویل میپوشانیم و در فر که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم تا بپزد. بعد از نیم ساعت، ظرف را از فر خارج کرده و فویل را برمیداریم.
مرحله ششم
سپس روی مخلوط را با پنیر پیتزا رنده شده میپوشانیم و دوباره ظرف را به فر برمیگردانیم تا پنیر آب شود. در این مرحله، گریل فر را روشن میکنیم تا روی آن طلایی شود. در انتها، برای تزئین، چند برگ ریحان و گشنیز و آویشن روی آن میریزیم و سرو میکنیم.