مواد لازم و آموزش گراتن مرغ و کدو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش گراتن مرغ و کدو
گراتن کدو سبز یک پیش غذای سالم، کم کربوهیدرات و بدون گلوتن است. این ویژگیها باعث میشود که این غذا برای همه مناسب باشد. شما میتوانید این پیش غذا را با مواد ساده و در زمان کمی تهیه کنید. یکی از اجزای اصلی گراتن، پنیر رنده شده است. این غذا انواع مختلفی دارد و میتوان آن را با هر ماده غذایی درست کرد. همچنین، این پیش غذا مخصوص افرادی است که رژیم غذایی دارند. گراتن یک غذای خوشمزه است که ریشهاش به فرانسه برمیگردد و معمولاً در ظرفهای کم عمق داخل فر درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش گراتن مرغ و کدو، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم گراتن مرغ و کدو | |||
کدو سبز بزرگ (یا بادمجان) | ۲ تا ۳ عدد | ||
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | ۹۰۰ گرم | ||
پوره گوجه فرنگی | نصف لیوان | ||
سیر رنده شده | ۲ تا ۳ حبه | ||
رب گوجه | ۱ قاشق غذا خوری | ||
ادویه کاری یا ادویه مخصوص مرغ | ۱ قاشق غذا خوری | ||
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چای خوری | ||
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری | ||
روغن | ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری | ||
آب گرم | نصف لیوان | ||
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده | به مقدار دلخواه | ||
نمک و آویشن | به مقدار لازم | ||
مواد لازم برای سس سفید (بشامل) | |||
کره | ۲ قاشق غذا خوری | ||
روغن | ۱ قاشق غذا خوری | ||
آرد | یک و نیم قاشق غذا خوری | ||
شیر | یک و نیم لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
آموزش گراتن مرغ و کدو
مرحله اول
برای درست کردن گراتن مرغ خوشمزه با کدو سبز، اول کدوها را خوب میشوییم و پوستشان را میکَنیم. سپس آنها را به شکل حلقههای نازک برش میزنیم و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. در این کاسه، ۲ تا ۳ قاشق روغن و کمی نمک میریزیم و همه چیز را خوب با هم مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
حالا کدوها را به صورت مرتب در کف یک ظرف پیرکس میچینیم. سپس ظرف را در فر که قبلا با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میگذاریم. وقتی که کدوها در حال پختن هستند، ما باید مرغ را آماده کنیم.
مرحله سوم
برای درست کردن مرغ، سینه مرغ را به تکههای مکعبی خرد میکنیم و در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط میپزیم. این کار را حدود ۲۰ دقیقه ادامه میدهیم تا رنگ مرغ تغییر کند و آب آن بخار شود. سپس کمی روغن به ماهیتابه میریزیم و به مدت ۳ دقیقه تفت میدهیم.
مرحله چهارم
حالا ادویهها را به مرغ اضافه کرده و خوب هم میزنیم. بعد پوره و رب گوجهفرنگی را میریزیم و همه چیز را خیلی خوب با هم ترکیب میکنیم. اجازه میدهیم به مدت ۲ دقیقه دیگر بپزد. سپس آب گرم به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه یا بیشتر میپزیم تا کاملاً پخته شود.
مرحله پنجم
وقتی سس خوب غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمیداریم. سپس کدوها را از فر بیرون آورده و مخلوط مرغ را روی آنها میریزیم. برای تهیه سس بشامل، کره و روغن را در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا ذوب شوند.
مرحله ششم
در این مرحله، آرد را به قابلمه اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را به آرامی اضافه میکنیم و مداوم هم میزنیم تا آرد گولهگوله نشود. سپس نمک و فلفل را اضافه میکنیم و وقتی که سس کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله هفتم
حالا سس را به آرامی روی مرغ میریزیم و در نهایت پنیر رندهشده را روی آن پخش میکنیم. سپس این ظرف را دوباره در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا وقتی که پنیر آب شود و روی آن طلایی شود. در آخر، آن را سرو میکنیم.