مواد لازم و آموزش گلت توت فرنگی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش گلت توت فرنگی
گلتها یکی از دسرهای خوشمزه فرانسوی هستند که شبیه به تارت و پای میباشند. خمیر این دسر را میتوان با انواع مختلفی از مواد مانند میوه یا مواد گوشتی پر کرد. شیرینی گلتها نسبت به تارت و پای کمتر است و برای تهیه آن نیازی به قالب نیست. فقط کافیست مواد دلخواه را در وسط خمیر بگذاریم و لبههای خمیر را روی آن تا کنیم و بعد در فر بگذاریم تا طلایی شود. گلت نوعی تارت فرانسوی است که برای صبحانه یا عصرانه بسیار مناسب است. برای یادگیری آموزش کامل و مرحله به مرحله گلت توت فرنگی، با ما همراه باشید.
مواد لازم گلت توت فرنگی | |
توت فرنگی | ۵۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۸ تا ۱۰ قاشق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | برای رومال کردن |
پرک بادام | برای تزیین |
مواد لازم برای خمیر گلت | |
آرد | ۲۵۰ گرم |
کره سرد | ۱۰۰ گرم |
پودر شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
باترمیلک | یک سوم پیمانه |
آموزش گلت توت فرنگی
مرحله اول
برای درست کردن گلت خوشمزه با طعم توت فرنگی، ابتدا توت فرنگیها را به صورت دلخواه خرد کرده و در یک قابلمه میریزیم. سپس آنها را با نشاسته ذرت و شکر مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کمی بپزد اما له نشود.
مرحله دوم
زمانی که توت فرنگیها کمی آب انداخت و غلیظ شد، از روی حرارت برمیداریم. حتماً مزه توت فرنگیها را بچشید تا ببینید به شکر یا ترشی بیشتری نیاز دارد یا خیر. سپس توت فرنگیها را در آبکش میریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود تا خمیر نرم نشود.
مرحله سوم
حال برای تهیه خمیر گلت، آرد را به همراه کره سرد، پودر شکر، و وانیل در غذاساز میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم. این کار را ادامه میدهیم تا شکر کاملاً نرم شود. سپس باترمیلک را اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
اگر باترمیلک در دسترس نیست، میتوانید به یک سوم پیمانه شیر یک قاشق چای خوری سرکه اضافه کنید و این مخلوط را برای تهیه خمیر استفاده کنید.
“““html
میکنیم و کنار میگذاریم تا شیر ببرد و تبدیل به باترمیلک خانگی شود. حالا با نوک انگشتانمان خمیر را روی سطح جمع میکنیم.
مرحله پنجم
سپس به مدت نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم تا استراحت کند و سرد شود. دقت کنیم که با کف دست خمیر را جمع نکنیم چون باعث میشود کره به روغن بیفتد. حالا خمیر را روی سطح به شکل دایره باز میکنیم. وسط آن را با توت فرنگی پر میکنیم.
مرحله ششم
لبههای خمیر را جمع میکنیم و برای اینکه ظاهر بهتری داشته باشد، بهتر است چند توت فرنگی نپخته را برش بزنیم و روی کار بگذاریم. سطح خمیر را با زرده تخم مرغ رومال میزنیم و کمی پرک بادام میریزیم. خمیرها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه میگذاریم.
مرحله هفتم
وقتی که شیرینی را از فر درآوردیم، از سس توت فرنگی روی آن میزنیم تا براق شود. سپس میگذاریم که خنک شود و در ظرف مناسب سرو میکنیم. میتوانیم به جای توت فرنگی از گیلاس، آلبالو، زردآلو، هلو و یا سایر میوهها استفاده کنیم.