آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش گلت سیب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش گلت سیب

گلت سیب یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که در سرتاسر جهان طرفداران زیادی دارد. دستورهای مختلفی برای تهیه این دسر وجود دارد. برای یادگیری مرحله به مرحله این دسر خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم گلت سیب
خمیر هزار لا ۱ بسته
سیب ۲ عدد
پودر دارچین به مقدار کافی
شکر به مقدار کافی
مواد لازم کرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر سرد ۱ لیوان
کره ۱ قاشق مربا خوری
وانیل ⅛ قاشق چایخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری

آموزش گلت سیب

مرحله اول

برای درست کردن گلت سیب خوشمزه، ابتدا شیر و شکر را در یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. سپس آرد را داخل الک بریزید و سه بار الک کنید.

مرحله دوم

حالا آرد الک شده را به مخلوط شیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا آرد کاملاً در شیر حل شود و گلوله نشود. بعد از آن، مخلوط شیر را روی آتش ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

مرحله سوم

زمانی که مخلوط شیر به غلظت دلخواه رسید، کره را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کره کاملاً ذوب و مخلوط شود. سپس وقتی مخلوط به غلظت فرنی رسید، وانیل را اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا کرم را از روی حرارت بر دارید و بگذارید کاملاً خنک شود. سپس سیب‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بکنید. بعد آن‌ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و هسته آن‌ها را با چاقو جدا کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر دارچین را بر روی سیب‌ها بپاشید و…

“““html
را به همراه شکر درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و برش های سیب را به مخلوط دارچین و شکر آغشته می کنیم. در ادامه خمیر هزارلا را به قطر نیم سانتی‌متر باز می کنیم.

مرحله ششم

حالا حلقه‌های سیب را روی خمیر قرار می‌دهیم و مقداری از کرم روی سیب‌ها می‌ریزیم. در ادامه روی سیب را دوباره با خمیر هزارلا به قطر نیم سانتی‌متر می‌پوشانیم و برس را به آب آغشته می‌کنیم، سپس اطراف خمیر را می‌مالیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، دور خمیر را با چنگال به هم می‌چسبانیم و محکم می‌کنیم تا هوای اضافی بین دو خمیر نگه‌داشته شود. سپس فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم فر کاملاً گرم شود.

مرحله هشتم

حالا روی سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و سپس گلت‌های سیب را روی سینی فر قرار می‌دهیم. در ادامه روی گلت‌ها مقداری شکر می‌پاشیم و با چاقو به شکل دلخواه شکاف ایجاد می‌کنیم، سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

در نهایت اجازه می‌دهیم گلت‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملاً بپزند. بعد از این زمان، گلت‌های سیب را از فر خارج می‌کنیم و بعد در ظرف مورد نظرمان قرار می‌دهیم و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش گلت سیب خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا