مواد لازم

مواد لازم و آموزش گل کلم بو داده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش گل کلم بو داده

گل کلم بو داده یکی از پیش‌غذاهای ساده و لذیذ است که در کشورهای مختلف با طعم‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری روش درست کردن گل کلم بو داده، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم ۱ عدد
روغن زیتون ¼ فنجان
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان، جعفری و لیمو ترش برای تزیین

آموزش گل کلم بو داده

مرحله اول

برای درست کردن گل کلم بو داده خوشمزه، ابتدا فر را روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. سپس یک سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی می‌پوشانیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

حالا ساقه اصلی گل کلم را جدا کرده و دور می‌ریزیم. بعد، گل‌های گل کلم را به تکه‌های کوچک (به اندازه یک گردو یا نارنگی کوچک) برش می‌زنیم. سپس آن‌ها را به خوبی شسته و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافیشان گرفته شود.

مرحله سوم

پس از اینکه آب گل کلم‌ها خارج شد، آن‌ها را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون را به همراه زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر سیر و نمک مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط روغن زیتون و ادویه‌ها را به گل کلم‌ها اضافه می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم تا تمام گل کلم‌ها به ادویه آغشته شوند. سپس گل کلم‌های طعم‌دار شده را در سینی فر می‌چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی فر را در وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم گل کلم‌ها کاملاً کباب شوند، که این کار حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه طول می‌کشد. اگر دوست دارید گل کلم‌ها خشک‌تر باشند، می‌توانید بیشتر در فر بگذارید.

مرحله ششم

زمانی که روی گل کلم‌ها طلایی شد و کاملاً پخته شدند، سینی را از فر بیرون می‌آوریم. سپس گل کلم‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و با جعفری خرد شده، پنیر پارمزان و لیمو ترش سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا