مواد لازم

مواد لازم و آموزش گل کلم سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش گل کلم سوخاری

گل کلم سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب فست فود است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گل کلم ½ گل کلم متوسط
تخم مرغ ۲ عدد
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
آرد سفید ۱ لیوان
آرد سوخاری ۱ لیوان
پودر سیر و فلفل قرمز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت گل کلم سوخاری

مرحله اول

برای درست کردن گل کلم سوخاری خوشمزه، ابتدا گل کلم را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و خوب می‌شوییم. سپس آن‌ها را کنار می‌گذاریم تا آب اضافی‌شان خارج شود. بعد، ۱ لیوان آب به همراه جوش شیرین داخل یک قابلمه می‌ریزیم.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و ۱ قاشق چایخوری نمک به آب اضافه می‌کنیم. وقتی آب به جوش آمد، تکه‌های گل کلم را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم ۳ دقیقه در آب جوش بمانند.

مرحله سوم

بعد از ۳ دقیقه، گل کلم‌ها را آبکشی می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب اضافی‌شان گرفته شود. حالا مقداری آرد سفید را با پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک مخلوط می‌کنیم و داخل یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، آرد سوخاری و تخم‌مرغ‌ها را در دو کاسه جداگانه می‌ریزیم. سپس تخم‌مرغ‌ها را با چنگال خوب هم می‌زنیم تا نرم شوند، بعد یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله پنجم

حالا مقداری روغن به تابه اضافه می‌کنیم تا گل کلم‌ها در آن شناور شوند. گل کلم‌ها را ابتدا در آرد سفید می‌زنیم، سپس در تخم‌مرغ و در نهایت در آرد سوخاری می‌غلتانیم.

مرحله ششم

سپس گل کلم‌ها را در روغن داغ قرار می‌دهیم تا خوب سرخ شوند. وقتی گل کلم‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از روغن بیرون می‌آوریم و روی دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. در نهایت، آن‌ها را با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا