مواد لازم

مواد لازم و آموزش گل کلم پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش گل کلم پلو

گل کلم پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی ادامه متن را با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج ۲ پیمانه
گل کلم ۱۵۰ گرم
کلم بروکلی ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
ادویه کاری ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن زیتون به مقدار کافی

دستور پخت گل کلم پلو

مرحله اول

برای درست کردن گل کلم پلو مجلسی، ابتدا برنج را با مقداری نمک و آب ولرم به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت خیس می‌کنیم. بعد از آن، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله دوم

زمانی که آب جوش آمد، ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می‌کنیم. سپس برنج خیس‌خورده را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش می‌پزیم تا کمی نرم شود.

مرحله سوم

حالا برنج را آبکشی می‌کنیم و یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می‌کنیم. برای ته‌دیگ می‌توانیم از نان لواش یا سیب‌زمینی‌ برش خورده استفاده کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، برنج را روی ته‌دیگ می‌ریزیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا برنج بخار کند. گل کلم و کلم بروکلی را بخارپز می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

وقتی پیاز طلایی شد، گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کرده و…

“““html
ادویه کاری، زردچوبه و مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس گوجه فرنگی را رنده کرده و به تابه می‌افزاییم.

مرحله پنجم

در این مرحله فلفل دلمه‌ای را کوچک خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. وقتی فلفل دلمه‌ای نرم شد، نیم فنجان آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا گوشت خوب پخته شود و آب تابه به طور کامل تبخیر شود.

مرحله ششم

حالا گل کلم و کلم بروکلی همراه با زعفران دم‌کشیده را به تابه اضافه می‌کنیم و با سایر مواد خوب تفت می‌دهیم تا همه چیز با هم مخلوط شود. بعد از اینکه برنج آماده شد، مواد داخل تابه را به برنج اضافه کرده و با هم خوب مخلوط می‌کنیم و سپس سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا