مواد لازم و آموزش گل کلم پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش گل کلم پلو
گل کلم پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری این آموزش آشپزی ادامه متن را با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برنج | ۲ پیمانه |
گل کلم | ۱۵۰ گرم |
کلم بروکلی | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
ادویه کاری | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
دستور پخت گل کلم پلو
مرحله اول
برای درست کردن گل کلم پلو مجلسی، ابتدا برنج را با مقداری نمک و آب ولرم به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت خیس میکنیم. بعد از آن، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
زمانی که آب جوش آمد، ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم. سپس برنج خیسخورده را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش میپزیم تا کمی نرم شود.
مرحله سوم
حالا برنج را آبکشی میکنیم و یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه میکنیم. برای تهدیگ میتوانیم از نان لواش یا سیبزمینی برش خورده استفاده کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، برنج را روی تهدیگ میریزیم و درب قابلمه را میگذاریم تا برنج بخار کند. گل کلم و کلم بروکلی را بخارپز میکنیم و کنار میگذاریم. سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم.
مرحله پنجم
وقتی پیاز طلایی شد، گوشت چرخکرده را به آن اضافه کرده و…
“““html
ادویه کاری، زردچوبه و مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه میریزیم و خوب هم میزنیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس گوجه فرنگی را رنده کرده و به تابه میافزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله فلفل دلمهای را کوچک خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. وقتی فلفل دلمهای نرم شد، نیم فنجان آب میریزیم و اجازه میدهیم تا گوشت خوب پخته شود و آب تابه به طور کامل تبخیر شود.
مرحله ششم
حالا گل کلم و کلم بروکلی همراه با زعفران دمکشیده را به تابه اضافه میکنیم و با سایر مواد خوب تفت میدهیم تا همه چیز با هم مخلوط شود. بعد از اینکه برنج آماده شد، مواد داخل تابه را به برنج اضافه کرده و با هم خوب مخلوط میکنیم و سپس سرو میکنیم.