مواد لازم و آموزش گمج کباب خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش گمج کباب
گمج کباب یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصلش از استان گیلان میآید. برای یادگیری روش تهیه این غذا، ادامه مقاله را بخوانید و با ما در سایت تفریحی رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت بدون چربی | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
مغز گردو | ۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
آب انار | ۱ فنجان |
سبزی معطر | ۱ فنجان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور پخت خورش گمج کباب
قرار دادن قابلمه روی گاز
برای تهیه گمج کباب گیلانی، ابتدا گمج را روی حرارت میگذاریم. اگر گمج نداشتیم، میتوانیم یک قابلمه معمولی روی گاز بگذاریم. کمی روغن داخل قابلمه میریزیم و صبر میکنیم تا داغ شود.
تفت دادن پیاز
در این حین، پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس گوشت را به قطعات بزرگتر از خورشتی میبریم و به قابلمه میافزاییم.
تفت دادن گوشت
گوشت را تفت میدهیم تا رنگش عوض شود. بعد رب انار و رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا طعم خامی رب گوجهفرنگی گرفته شود. سپس مغز گردوی پودر شده را اضافه میکنیم.
افزودن سبزیجات و ادویه
در این مرحله، سبزی معطر که شامل تره، جعفری و گشنیز است را ریز خرد کرده و به همراه آب انار و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه میکنیم و مواد را کمی تفت میدهیم تا با هم مخلوط شوند.
اضافه کردن آب
حالا ۳ پیمانه آب به قابلمه اضافه میکنیم و حرارت را بالا میبریم تا آب سریعتر به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را میگذاریم تا گوشت به آرامی بپزد.
سرو
حالا منتظر میمانیم تا خورش روغن بیندازد و آب اضافی آن بخار شود. توجه کنید که این خورش باید کم آب باشد. در پایان، خورش گمج کباب را با برنج یا کته سرو میکنیم.