مواد لازم

مواد لازم و آموزش یتیمچه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش یتیمچه

یتیمچه یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصلی‌ترین مواد آن بادمجان و گوجه فرنگی هستند. این غذا معمولاً بدون گوشت تهیه می‌شود، اما اگر بخواهید آن را خاص‌تر کنید، می‌توانید مقداری گوشت تکه‌ای یا چرخ‌کرده هم به آن اضافه کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه یتیمچه بادمجان، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۴ حبه
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

آموزش یتیمچه

مرحله اول

در ابتدا، بادمجان‌ها را پوست کنید و بشویید. سپس آنها را با یک حوله تمیز خشک کرده و از وسط نصف کنید. بعد بادمجان‌ها را به قطعات کوچک مکعبی به اندازه ۲ تا ۳ سانتی متر خرد کنید.

مرحله دوم

پیازها را پوست کنده و بشویید. سپس آنها را از وسط نصف کرده و روی تخته آشپزخانه ریز خرد کنید. در یک ماهیتابه بزرگ روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله سوم

اجازه دهید پیازها به رنگ طلایی درآیند. سیرها را نیز پوست کرده و بشویید و مانند پیازها خرد کنید. وقتی پیازها طلایی شدند، آنها را در یک ظرف جداگانه بگذارید و سیرها را به ماهیتابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

کمی سیر را تفت دهید و سپس بادمجان‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. بادمجان‌ها را تفت دهید تا سرخ شوند و سپس پیازهای سرخ شده را نیز به مخلوط اضافه کنید و همه را به خوبی تفت دهید. گوجه فرنگی‌ها را بشویید و روی تخته آشپزخانه خرد کنید.

مرحله پنجم

گوجه فرنگی‌های خرد شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. سپس فلفل سیاه، زردچوبه و کمی نمک را روی مواد بریزید و همه را به خوبی مخلوط کنید. نصف لیوان آب داغ روی مخلوط بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید. حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی پخته شوند.

مرحله ششم

حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا غذا آماده شود. وقتی غذا روغن انداخت، یعنی آماده است و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید. (می‌توانید یک قاشق رب گوجه فرنگی را پیش از این در روغن تفت دهید و به مواد اضافه کنید.) یتیمچه را در بشقاب بکشید و با نان و ترشی یا سبزی خوردن تازه میل کنید.

آموزش یتیمچه

آموزش یتیمچه با سیب زمینی

در برخی مناطق، به یتیمچه سیب‌زمینی هم اضافه می‌کنند. اگر دوست دارید یتیمچه را با سیب‌زمینی درست کنید، تنها کافی است یک سیب‌زمینی بزرگ را به صورت مکعبی خرد کرده و آن را به صورت آب پز یا سرخ شده به یتیمچه اضافه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا