مواد لازم

مواد لازم و آموزش یخنی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش یخنی مرغ

یخنی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است که اصالت آن به خراسان می‌رسد. برای یادگیری کامل و مراحل تهیه یخنی مرغ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ ۴۰۰ گرم
زنجبیل تازه ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
پودر هل ۱ پنس
پودر میخک ۱ پنس
زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش یخنی مرغ

مرحله اول

برای درست کردن یخنی مرغ خوشمزه، در ابتدا ران‌های مرغ را در یک کاسه مناسب قرار دهید. سپس زنجبیل تازه، پودر دارچین، پودر هل، پودر میخک و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده را به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا ران‌های مرغ را خوب ماساژ می‌دهیم تا طعم دهنده‌ها به مرغ بچسبند. سپس روی کاسه را با سلفون یا درپوش می‌پوشانیم و آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ طعم دار شود.

مرحله سوم

بعد از یکی دو ساعت، وقتی ران‌های مرغ مزه‌دار شدند، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید. مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه کنید و سپس پیازها را بریزید.

مرحله چهارم

در این مرحله، پیازها را خوب تفت می‌دهیم تا طلایی و سرخ شوند. وقتی پیازها سرخ شدند، آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و ران‌های مرغ را در قابلمه قرار می‌دهیم. ران‌ها را خوب تفت می‌دهیم تا رنگ آن‌ها تغییر کند.

مرحله پنجم

حالا پیاز سرخ شده را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه برمی‌گردانیم و کمی تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها سرخ شوند. سپس مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

بعد از آن، ۱ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید ران‌های مرغ در آب جوش بمانند تا خوب پخته شوند.

مرحله هفتم

بعد از یک ساعت ران‌های مرغ را چک کنید. اگر هنوز نپخته بودند، کمی آب جوش و نمک به قابلمه اضافه کنید. وقتی مرغ خوب پخته شد و سس غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله هشتم

در آخر، یخنی مرغ را در ظرف سرو بکشید و روی آن مقداری سیب‌زمینی سرخ کرده به عنوان تزیین بریزید. یخنی مرغ را می‌توانید با پلو زعفرانی، ترشی یا ماست سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا