مواد لازم و آموزش یوفو کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش یوفو کباب
یوفو کباب یک نوع کباب خوشمزه از ترکیه است که به معنای کباب بشقاب پرندهای میباشد. این کباب به صورت دو لایه تهیه میشود و در میان این لایهها پنیر پیتزا و بادمجان قرار میگیرد و بر روی توری کبابی میشود. کباب یوفو طعمی لطیف و لذیذ دارد و تهیه آن بسیار ساده است. این غذا معمولاً برای ناهار در ترکیه سرو میگردد و میتوان آن را به همراه نان یا برنج نوش جان کرد. به علت وجود پنیر پیتزا در میان گوشت، این کباب کمی چرب و سنگین به نظر میرسد و بهتر است در وعده ناهار مصرف شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و دیدن مراحل کامل و دقیق تهیه یوفو کباب، لطفاً در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فلفل دلمهای سبز | نصف ۱ فلفل |
فلفل دلمهای قرمز | نصف ۱ فلفل |
فلفل چیلی یا ویکا (قرمز شیرین) | ۱ عدد |
جعفری | ۲۰۰ گرم |
گوشت چرخکرده | نیم کیلو گرم |
بادمجان | ۲ عدد |
پنیر چدار یا پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
نمک و سماق و فلفل قرمز ترکی | به مقدار لازم |
آموزش یوفو کباب
مرحله اول
ابتدا، بادمجانها را میشوییم و خشک میکنیم و به همراه پوست آنها را روی ذغال قرار میدهیم تا کبابی شوند. فلفل دلمهایهای سبز و قرمز و فلفل چیلی را خرد کرده و جعفری را نیز پاک میکنیم.
مرحله دوم
سپس، جعفریها را شسته و میگذاریم تا آب آنها خشک شود. بعد از شستن، جعفریها را خرد میکنیم و با سایر مواد ترکیب میکنیم. بعد از فشار دادن با دست، آب آنها را بیرون میآوریم و دوباره با هم ترکیب میکنیم تا مخلوط یکدستی به دست آید و آن را کنار میگذاریم.
مرحله سوم
حالا به گوشت چرخکرده نیاز داریم. آن را به مخلوط مواد اضافه میکنیم و شروع به ورز دادن میکنیم. بعد از کمی ورز دادن، ادویهجات شامل نمک و فلفل قرمز ترکی را اضافه میکنیم و دوباره حدود ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا مخلوط کاملاً یکدست شود.
مرحله چهارم
مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و از چند کیسه فریزر برای پهن کردن مواد استفاده میکنیم. گوشت را در مرکز کیسه قرار داده و قسمت دیگر کیسه را روی آن برمیگردانیم و با ته یک بشقاب، گوشت را به سمت پایین فشار میدهیم تا پهن و به شکل دایره درآید.
مرحله پنجم
در نهایت، میتوانیم با فشار دادن دست، گوشت را کمی باز کنیم. حالا پوست بادمجانهای کبابی را جدا کرده و آنها را به صورت نواری برش میزنیم و روی گوشت قرار میدهیم به طوری که سطح گوشت را بپوشاند، اما کمی از لبهها فاصله داشته باشد.
“`html
باشد.
مرحله ششم
کمی نمک و پودر فلفل روی بادمجانها میپاشیم و سپس پنیر چدار رنده شده یا پنیر پیتزا را روی آنها میریزیم. سپس، گوشت را که قسمت دوم است، روی قسمت اول قرار میدهیم. لبههای گوشت را با انگشت فشار میدهیم تا خوب به هم بچسبند و سپس به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا سفت شود.
مرحله هفتم
بعد از یک ساعت، گوشت را از یخچال بیرون میآوریم و روی توری کباب میگذاریم. بعد از قرار دادن گوشت، به هیچ وجه نباید فشار بیاوریم تا بسته شود. میتوانیم با کمک یک سیم دو لبه، توری را به هم محکم کنیم تا بتوانیم آن را برگردانیم.
مرحله هشتم
سپس، روی زغال هر دو طرف گوشت را کباب میکنیم. بهتر است از توری نازکتری استفاده کنیم تا راحتتر و انعطافپذیرتر باشد. وقتی هر دو طرف گوشت خوب کباب شد، اصلاً عجله در جدا کردن کباب از توری نکنید.
مرحله نهم
چراکه ممکن است قسمتهایی از گوشت به توری بچسبد و باید با احتیاط و صبر با یک چاقو یا فشار انگشت آرام آرام آن را جدا کنیم. سپس، گوشت را روی یک یا دو تکه نان گرد قرار داده و برش میزنیم و در یک ظرف مناسب کنار برنج یا نان سرو میکنیم.