مواد لازم

مواد لازم و خوراک گوشت و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خوراک گوشت و بادمجان

خوراک گوشت و بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که به شیوه‌های مختلفی درست می‌شود. این غذا را می‌توانیم با مواد و طعم‌های گوناگون تهیه کنیم. در این دستور، ما این خوراک را به شیوه‌ای شمالی درست می‌کنیم و علاوه بر کباب کردن بادمجان، از رب انار برای خوش طعم کردن آن استفاده می‌کنیم. بادمجان کبابی طعم خاص و دودی دارد، اما اگر این طعم را نمی‌پسندید، می‌توانید بادمجان را در فر بپزید تا بی‌بو بماند. برای یادگیری این آموزش آشپزی، با ما در رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
بادمجان دلمه‌ای 2 عدد متوسط
سیر 5 حبه
رب انار 3 قاشق غذاخوری
جعفری 1 دسته کوچک
سماق و پودر زنجبیل به مقدار کافی
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن زیتون به مقدار کافی

دستور پخت خوراک گوشت و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خوراک گوشت و بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را شسته و روی شعله زیاد اجاق گاز کباب می‌کنیم. بعد از کبابی شدن، پوست آنها را گرفته و روی تخته آشپزخانه می‌گذاریم.

مرحله دوم

سپس بادمجان‌ها را با چاقوی تیز خرد می‌کنیم و یا آنها را در مخلوط‌کن می‌ریزیم و پوره می‌سازیم. یکی از پیازها را پوست کنده، شسته و به صورت ریز خرد می‌کنیم. سیرها را هم پوست می‌کنیم.

مرحله سوم

سیرها را شسته و رنده می‌کنیم. یک تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم، سپس پیازها را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم شوند. بعد از آن گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

مواد را به طور مداوم تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیل را روی مواد می‌پاشیم و تفت می‌دهیم و در مرحله بعد، سیرهای رنده شده را اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم
“““html

در این مرحله، بادمجان های پوره شده و رب انار را به مواد اضافه می کنیم و همه آن ها را هم می زنیم تا رب انار به خوبی با دیگر مواد مخلوط شود. سپس حرارت را خیلی کم می کنیم تا مواد، به ویژه گوشت‌ها، به آرامی بپزند.

مرحله ششم

بعد از پخت بادمجان و گوشت، آب داخل غذا کاملاً تبخیر می‌شود و تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. سپس پیاز باقی‌مانده را پوست می‌گیریم، می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه به‌صورت خلالی خرد می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله هفتم

سپس آب لیمو، روغن زیتون، کمی جعفری خرد شده، نمک، سماق و فلفل را به پیاز اضافه می‌کنیم و با قاشق آن‌ها را خوب مخلوط می‌کنیم. حالا بادمجان و گوشت آماده شده را داخل ظرف می‌کشیم و با مخلوط پیاز و جعفری آن را تزئین می‌کنیم. این غذا را با نان سرو کنید و از میل کردن آن لذت ببرید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا