آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و شیرینی های ماه رمضان خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

شیرینی‌های مخصوص ماه رمضان

در این مطلب می‌خواهیم انواع شیرینی‌های خوشمزه ایرانی و جهانی که برای سحر و افطار در ماه رمضان مناسب هستند را برای شما معرفی کنیم. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی‌ها، با سایت رضیم همراه باشید.

آموزش تهیه شیرینی‌های ماه رمضان

شماره ۱

در اولین شماره از این لیست، معروف‌ترین شیرینی‌های ماه رمضان را برای شما معرفی می‌کنیم. زولبیا و بامیه جزو شیرینی‌هایی هستند که به خوبی با این ماه شناخته می‌شوند.

شماره ۲

گوش فیل یکی از شیرینی‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلفی همچون اصفهان و اراک به شکل‌های متفاوتی تهیه می‌شود. جالب است که در اصفهان، گوش فیل همراه با دوغ یکی از خوراکی‌های پرطرفدار است.

شماره ۳

شماره ۴

شماره ۵

شماره ۶

شماره ۷

شماره ۸

شماره ۹

شماره ۱۰

شماره ۱۱

مواد لازم و شیرینی های ماه رمضان خانگی (مرحله به مرحله)

شماره ۱۲

شماره ۱۳

شماره ۱۴

شماره ۱۵

شماره ۱۶

شماره ۱۷

شماره ۱۸

شماره ۱۹

شماره ۲۰

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا