آموزش شیرینی پزی
مواد لازم و شیرینی های ماه رمضان خانگی (مرحله به مرحله)

شیرینیهای مخصوص ماه رمضان
در این مطلب میخواهیم انواع شیرینیهای خوشمزه ایرانی و جهانی که برای سحر و افطار در ماه رمضان مناسب هستند را برای شما معرفی کنیم. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینیها، با سایت رضیم همراه باشید.
آموزش تهیه شیرینیهای ماه رمضان
شماره ۱
در اولین شماره از این لیست، معروفترین شیرینیهای ماه رمضان را برای شما معرفی میکنیم. زولبیا و بامیه جزو شیرینیهایی هستند که به خوبی با این ماه شناخته میشوند.
شماره ۲
گوش فیل یکی از شیرینیهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلفی همچون اصفهان و اراک به شکلهای متفاوتی تهیه میشود. جالب است که در اصفهان، گوش فیل همراه با دوغ یکی از خوراکیهای پرطرفدار است.
شماره ۳
شماره ۴
شماره ۵
شماره ۶
شماره ۷
شماره ۸
شماره ۹
شماره ۱۰
شماره ۱۱
شماره ۱۲
شماره ۱۳
شماره ۱۴
شماره ۱۵
شماره ۱۶
شماره ۱۷
شماره ۱۸
شماره ۱۹
شماره ۲۰