مواد لازم پخت سینه ی مرغ در هواپز (مرحله به مرحله)

“`html
مرغ هواپز، یک روش عالی برای پخت مرغ به شکلی سالم و با کمترین چربی است. برای تهیه مرغی بدون چربی و خوشمزه در هواپز، میتوانید این نکات را دنبال کنید. (مدل هواپز تأثیری در روش پخت ندارد)
مواد لازم برای پخت سینه مرغ در هواپز
یک عدد سینه مرغ کامل
2 عدد فلفل دلمهای (قرمز و سبز یا زرد)
1 عدد پیاز قرمز کوچک
مخلوط ادویه شامل:
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر سفید (این گزینه اختیاری است، من به جای شکر کمی لیمو ترش روی مرغها ریختم 😄😄)
1 قاشق چایخوری زیره (کاملاً اختیاری)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
تاکو ترتیلا یا نان لواش
در نهایت، مخلوط را طبق ویدیویی که در انتهای صفحه هست، درست کنید و در سبد هواپز با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
نکات پخت مرغ با هواپز
نکته: حتماً در حین پخت مواد را زیر و رو کنید تا خوب بپزید.
و یادتون باشه سبد رو خیلی پر نکنید چون جریان هوا خیلی مهمه.
مواد را در سبد هواپز قرار دهید تا آب اضافیش گرفته شده و زیر سبد بریزد.
اگر بعد از ۱۵ دقیقه دیدید که نیاز به پخت بیشتر دارد، میتوانید ۳ تا ۵ دقیقه دیگر هم بپزید☺️.
با این راهنما، میتوانید مرغ خوشمزه و بدون روغن را در هواپز تهیه کنید. امیدوارم تجربه خوبی داشته باشید و به مرغ هواپز با طعم خوشمزه دست پیدا کنید! نوش جان 🌸🌼
لیست قیمت انواع هواپز در بازار