رسپی

مواد لازم پخت سینه ی مرغ در هواپز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مرغ هواپز، یک روش عالی برای پخت مرغ به شکلی سالم و با کمترین چربی است. برای تهیه مرغی بدون چربی و خوشمزه در هواپز، می‌توانید این نکات را دنبال کنید. (مدل هواپز تأثیری در روش پخت ندارد)

مواد لازم برای پخت سینه مرغ در هواپز

یک عدد سینه مرغ کامل
2 عدد فلفل دلمه‌ای (قرمز و سبز یا زرد)
1 عدد پیاز قرمز کوچک

مخلوط ادویه شامل:

1/2 قاشق چای‌خوری پودر سیر
1/2 قاشق چای‌خوری پودر پیاز
2 قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چای‌خوری پاپریکا
1 قاشق چای‌خوری نمک
1 قاشق چای‌خوری شکر سفید (این گزینه اختیاری است، من به جای شکر کمی لیمو ترش روی مرغ‌ها ریختم 😄😄)
1 قاشق چای‌خوری زیره (کاملاً اختیاری)

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
تاکو ترتیلا یا نان لواش
در نهایت، مخلوط را طبق ویدیویی که در انتهای صفحه هست، درست کنید و در سبد هواپز با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.


نکات پخت مرغ با هواپز

نکته: حتماً در حین پخت مواد را زیر و رو کنید تا خوب بپزید.
و یادتون باشه سبد رو خیلی پر نکنید چون جریان هوا خیلی مهمه.
مواد را در سبد هواپز قرار دهید تا آب اضافیش گرفته شده و زیر سبد بریزد.
اگر بعد از ۱۵ دقیقه دیدید که نیاز به پخت بیشتر دارد، می‌توانید ۳ تا ۵ دقیقه دیگر هم بپزید☺️.

با این راهنما، می‌توانید مرغ خوشمزه و بدون روغن را در هواپز تهیه کنید. امیدوارم تجربه خوبی داشته باشید و به مرغ هواپز با طعم خوشمزه دست پیدا کنید! نوش جان 🌸🌼

لیست قیمت انواع هواپز در بازار

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا