مواد لواشک شاه توتطرز تهیه لواشک شاه توت (مرحله به مرحله)

“`html
لواشکهای خانگی طعم و مزهی فوقالعادهای دارند و به خاطر سالم و بهداشتی بودن، از لواشکهای بیرونی بهتر هستند. شما میتوانید به راحتی در خانه انواع لواشکهای خانگی را تهیه کنید. در این بخش، دستور تهیه لواشک شاه توت را مطالعه خواهید کرد.
مواد لواشک شاه توت
تهیه لواشکهای میوهای بسیار ساده است. با میوههای هر فصل میتوانید یک لواشک خوشمزه تهیه کنید.
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
شاه توت: ۱ کیلوگرم
دستور تهیه لواشک شاه توت
قبل از هر چیز، بهتر است بدانید که استفاده از نمک یا سایر افزودنیها در این لواشک اختیاری است. آمادهسازی این لواشک خانگی خیلی ساده است. اگر از توتهای ربی یا شاتوت استفاده میکنید، برای حفظ طعم ترشی لواشک میتوانید کمی نمک یا حتی شکر اضافه کنید.
گاهی اوقات، توتها ممکن است کمی شیرین باشند. اگر طعم شیرینی را در این لواشک دوست ندارید، میتوانید از مقداری زردآلو استفاده کنید. همچنین، افزودن رب انار و زرشک به این لواشک میتواند طعم فوقالعادهای به آن ببخشد.
همانطور که میدانید، توتها میوههای آبداری هستند، بنابراین نیازی به اضافه کردن آب نیست. ابتدا باید توتها را به خوبی بشویید. سپس آنها را در قابلمه ریخته و با یک قاشق کمی له کنید. اگر مایل باشید میتوانید با دستان خود هم این کار را انجام دهید.
سپس توتها را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا با حرارت ملایم کاملاً نرم شوند. بعد از اینکه آب اضافی توتها گرفته شد، مواد را از صافی رد کنید. با این کار تفالههای توت جدا میشود. حالا سس لواشک آماده است و میتوانید آن را برای خشک شدن در محیط بیرون قرار دهید.
در مرحله بعد، یک پلاستیک روی یک سینی بکشید و مواد سس را به ضخامت نیم سانتیمتر روی سینی پخش کنید. با استفاده از کفگیر چرب، سس را به خوبی روی تمام سینی پخش کنید.
برای خشک کردن این لواشک میتوانید از نور مستقیم خورشید استفاده کنید. اگر فضای کافی برای این کار ندارید، میتوانید آن را در فر با دمای ۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از ۳ ساعت، لواشک آب اضافی را از دست میدهد.