رسپی

موارد استفاده از پنیر ماسکارپونه در کیک پزی و آشپزی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ماسکارپونه در چه مواردی استفاده دارد؟

غذاهای کلاسیک بسیار متنوعی وجود دارد که در تهیه آنها از پنیر ماسکارپونه استفاده می‌شود. با رضیم همراه شوید.

کاربردهای پنیر ماسکارپونه در آشپزی

موارد استفاده از این پنیر ایتالیایی

ماسکارپونه در غذاهای شیرین و خوش طعم کاربرد دارد. این پنیر به عنوان یک چاشنی برای تقویت عطر و طعم غذا به کار می‌رود. همچنین در تهیه کیک بادام نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند.

ماسکارپونه را می‌توان در خوراکی‌های خوشمزه و محبوب استفاده کرد. این پنیر می‌تواند حجم را افزایش دهد، طعم متمایزی به سس‌ها بدهد و آنها را جذاب‌تر کند.

در کنار میوه‌های تازه سرو شود یا به عنوان لایه‌ای بر روی دسرها استفاده گردد و حتی می‌توان آن را به عنوان یک دسر مستقل میل کرد.

بهترین طعم این پنیر را می‌توان زمانی که با ماهی کولی، خردل، ادویه‌جات، ترشی‌ها یا با مخلوطی از کاکائو و قهوه سرو شود، تجربه کرد.

شما می‌توانید برای طعم‌دهی و تغییر بافت این پنیر، آن را با موادی مانند لیمو یا آب لیمو و ادویه‌ها، آجیل خرد شده یا میوه‌های خشک مخلوط کنید.

دستور تهیه کیک شکلاتی با پنیر ماسکارپونه و فندق

  • آرد سفید: 2 فنجان
  • شکر: یک و 1/2 فنجان
  • پودر کاکائو: 2/3 فنجان
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • آب دوغ: یک فنجان
  • روغن نباتی یا کره: 1/2 فنجان
  • عصاره وانیل: 2 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای لایه وسط کیک

  • پنیر ماسکارپونه: یک فنجان
  • پودر شکر: 3 فنجان
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • فندق بو داده و درشت خرد شده: 1/2 فنجان
  • کرم شکلات فندقی: 410 گرم

دستور تهیه کیک فندقی با ماسکارپونه

  1. * فر را از قبل روشن کنید و با حرارت 350 درجه فارنهایت آماده کنید. دو قالب گرد به قطر 22 سانتی‌متر را چرب کرده و کف آن‌ها کاغذ روغنی قرار دهید یا کمی آرد بپاشید.
  2. * در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، کاکائو، بکینگ پودر و نمک را خوب مخلوط کنید. برای تهیه یک کیک خوب، حتماً آرد و بکینگ پودر را دو بار الک کنید.
  3. * تخم‌مرغ‌ها را با عصاره وانیل خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس این مخلوط را به ترکیب مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکنواخت شود. مایه کیک را به طور مساوی در دو قالب بریزید.
  4. * قالب‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بگذارید. برای اطمینان از پخت کیک‌ها، می‌توانید چنگال را به کیک فرو کنید و اگر چیزی به آن نچسبید، کیک‌ها آماده هستند. پس از پخت، کیک‌ها را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه بگذارید خنک شوند و سپس از قالب خارج کنید.
  5. * در این بین، پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و وانیل را خوب هم بزنید تا به صورت خامه‌ای و یکنواخت درآید، در انتها فندق‌های بو داده و خرد شده را اضافه کنید.
  6. * وقتی کیک‌ها خنک شدند، روی یکی از کیک‌ها را با کرم ماسکارپونه بپوشانید و کیک دوم را روی آن قرار دهید. سپس روی کیک را با کرم شکلاتی بپوشانید و به دلخواه با خرده‌های فندق تزیین کنید.
  7. * اگر کرم شکلاتی سفت بود، می‌توانید آن را روی بخار آب بگذارید تا کمی نرم شود، سپس کل کیک را با آن بپوشانید.

املت قارچ و پنیر ماسکارپونه

موارد استفاده از پنیر ماسکارپونه در کیک پزی و آشپزی

مواد لازم برای املت قارچ

  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • قارچ 150 گرم
  • پیازچه
  • “““html

  • خرد شده 1 پیمانه
  • پنیر فتا (پنیر صبحانه) رنده شده 150 گرم
  • پنیر ماسکارپونه 100 گرم

دستور تهیه املت با پنیر ماسکارپونه

  1. پنیر ماسکارپونه و پنیر فتای رنده‌شده را با هم ترکیب کنید.
  2. تخم‌مرغ‌ها را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز یکنواخت شود.
  3. قارچ و پیازچه را تفت دهید و مخلوط تخم‌مرغ و پنیر را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کمی پخته و جا بیفتد.
  4. این املت برای صبحانه بسیار مناسب است.

بورک مرغ و پنیر ماسکارپونه

مواد لازم برای این بورک

  • مرغ 300 گرم
  • پیاز نگینی خرد شده بزرگ 1 عدد
  • اسفناج پخته 1 پیمانه بزرگ (300 گرم)
  • قارچ خرد شده 300 گرم
  • شیر سرد 1 لیوان
  • پنیر ماسکارپونه 100 گرم
  • آرد ذرت (آرد گندم) 2 قاشق غذاخوری سرخالی
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • پودر کاری، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

دستور تهیه بورک مرغ و پنیر ماسکارپونه

  1. مرغ را با پیاز تفت دهید، سپس قارچ و ادویه‌ها (کاری، فلفل و زردچوبه) را به آن اضافه کنید.
  2. وقتی آب قارچ تبخیر شد، اسفناج پخته را به آن بیفزائید.
  3. در ظرفی جداگانه، آرد، شیر و تخم‌مرغ را خوب مخلوط کنید تا کف کند، سپس پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  4. این مخلوط را به مواد در حال تفت خوردن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد و غلیظ شود.
  5. غذا را در ظرف سرو بکشید و با چیپس خلالی تزیین کنید.

نوعی خوراک مرغ با پنیر ماسکارپونه

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ

  • فیله مرغ خرد شده 300 گرم
  • انبه/آب انبه 2 عدد/1 لیوان سرپر
  • پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
  • جعفری 3 قاشق غذاخوری
  • آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری سرپر
  • ذرت 1 پیمانه کوچک
  • شیر 1 استکان
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر ماسکارپونه 50 گرم
  • پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه خوراک مرغ با ماسکارپونه

  1. ابتدا مرغ را با پیاز تفت دهید؛ وقتی رنگ مرغ سفید شد، شکر، نمک و آرد ذرت را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  2. سپس شیر را به مواد اضافه کنید و سریع هم بزنید.
  3. انبه، آب انبه، جعفری، پودر سیر، ذرت، فلفل و پنیر را هم به آن اضافه کنید.
  4. چند دقیقه فرصت دهید تا غذا بجوشد و غلیظ شود.
  5. غذا را در ظرف سرو بریزید و با جعفری تزیین کنید.
  6. این غذا را با سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

مراحل تهیه خاشو غذای ارمنی بی‌نظیر و خوشمزه مرحله به مرحله

دستور تهیه‌ی باباغنوج پیش‌غذای خوشمزه عربی

دستور تهیه کیم چی غذای محبوب کره‌ای

دستور تهیه چاینیز فود غذای محبوب چینی‌ها

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

موارد استفاده از پنیر ماسکارپونه در کیک پزی و آشپزی (مرحله به مرحله)

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا