موارد مصرف خامه ترش + دستور تهیه آن (مرحله به مرحله)

“`html
خامه ترش چیست و چگونه تهیه و جایگزین میشود؟
خامه ترش برای درست کردن انواع شیرینی، کیک، ساندویچ، غذا و … استفاده میشود و یکی از خوراکیهای مفید برای کسانی است که غذاهایشان دیر هضم میشود.
این محصول از شیر تهیه میشود که با کمک نوعی باکتری سالم به نام استارتر تخمیر میشود و باعث ترش شدن آن میشود. این ترش شدن به معنای فاسد شدن نیست، بلکه به معنای تبدیل شدن شیر به بافتی لطیف و طعمی خوشمزه است. از نظر ارزش غذایی، خامه ترش و خامه معمولی تفاوت خاصی ندارند و انتخاب بین آنها به سلیقه شخص بستگی دارد.
فرایند تخمیر در مواد غذایی به افزایش ارزش مواد مغذی آن کمک میکند. در این فرآیند، باکتریهای مفید به مواد غذایی اضافه میشوند و باعث تولید مواد مغذی مانند ویتامینها و پپتیدها میشوند، که این خود به بهبود جذب اسیدهای آمینه و کلسیم در بدن کمک میکند. خامه ترش که در کشورهای مختلف موجود است، برای تهیه انواع شیرینیها، کیکها، ساندویچها و غذاها به کار میرود و برای کمک به هضم غذاها مفید است.
مواد لازم جهت تهیه خامه ترش
- خامه : 500 گرم
- ماست ترش یا دوغ : 500 گرم
دستور تهیه خامه ترش
برای تهیه خامه ترش همیشه باید به مقدار مساوی از ماست و خامه استفاده کنید.
ابتدا ماست ترش را با خامه به خوبی مخلوط کنید. سپس مواد را روی حرارت قرار دهید تا دما به 60 درجه برسد و نباید بگذارید به جوش بیاید. بعد از آن از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به مدت 7 تا 8 ساعت در دمای اتاق بماند. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال بگذارید.
اگر به طور ناگهانی به خامه ترش نیاز دارید، میتوانید با مخلوط کردن ماست و خامه به راحتی از آن استفاده کنید.
جایگزینی
اگر خامه ترش را برای سوپ نیاز دارید، میتوانید از خامه معمولی به عنوان جایگزین استفاده کنید.
در مورد تهیه کیکها نیز میتوانید از ماست تازه بهره ببرید. همچنین پنیر خامهای، مایونز و یا مخلوط ماست و مایونز هم گزینههای مناسبی به حساب میآیند.