سلامت و پزشکی

موفقیت پزشکان نیویورک در جدا کردن سر دوقلو های بهم چسبیده (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

جراحی موفقیت‌آمیز دو قلوهای بهم چسبیده از ناحیه سر در نیویورک 2016

با رضیم همراه باشید…

جراحی دو قلوهای بهم چسبیده

جراحان مرکز پزشکی برانکس در نیویورک موفق شدند دو قلوهای بهم چسبیده از ناحیه سر را بعد از 20 ساعت عمل جراحی با موفقیت از هم جدا کنند.

در یک عمل جراحی منحصر به فرد، جراحان بیمارستانی در نیویورک توانستند دو برادر دوقلوی 13 ماهه را که از ناحیه سر به هم چسبیده بودند با موفقیت جدا کنند.

به گزارش دیلی‌میل، این جراحی در بیمارستان کودکان مرکز پزشکی برانکس (Bronx) نیویورک با موفقیت انجام شد.

این جراحی 2.5 میلیون دلاری و خطرناک که 16.5 ساعت به طول انجامید، امیدی برای این دو قلو بود تا بتوانند زندگی عادی و مستقلی داشته باشند و خوشبختانه موفق بودند.

با این حال، چند ماه آینده برای این دو قلو بسیار مهم خواهد بود و آنها باید دوران نقاهت خود را به خوبی گذرانده و بهبودیابی کامل داشته باشند.

نیکل 31 ساله و کریستین 37 ساله، والدین این دو کودک، تأکید می‌کنند که فرزندان‌شان حتی در وضعیتی که بودند، کامل به نظر می‌رسیدند، اما برای کسب فرصتی برای داشتن یک زندگی عادی، به بیمارستان مونته‌فیور در برانکس نیویورک آمده‌اند تا کودکان خود را به یکی از جراحان مشهور در زمینه جداسازی دوقلوها بسپارند.

دکتر جیمز گودریچ تا به حال 7 عمل جراحی موفق جداسازی دوقلوها را انجام داده و به همین دلیل مشهور است. این عمل جراحی بسیاری از ایرانیان را به یاد لاله و لادن بیژنی، دو قلوهای بهم چسبیده ایرانی می‌اندازد که در جراحی خود برای جداسازی، پس از فاصلهٔ چند ساعت از یکدیگر درگذشتند.

جدایی دوقلوهای بهم چسبیده ی پسر
جدایی دوقلوهای بهم چسبیده ی پسر
جدایی دوقلوهای بهم چسبیده ی پسر
جدایی دوقلوهای بهم چسبیده ی پسر
جدایی دوقلوهای بهم چسبیده ی پسر
جدایی دوقلوهای بهم چسبیده ی پسر

جدایی دوقلوهای بهم چسبیده ی پسر

گردآوری شده ی مجله ی اینترنتی رضیم

مرجان امینی

موفقیت پزشکان نیویورک در جدا کردن سر دوقلو های بهم چسبیده (2 نکته مهم)

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا