موکتل انار : ۲ روش ساده جهت تهیه موکتل انار برای شب یلدا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه موکتل انار مرحله به مرحله
اجزای تشکیل دهنده این نوشیدنی خنک آب انار، آب لیموترش تازه، دلستر، عسل، لیموناد، عرق بهارنارنج، یخ، شکر، پودر نارگیل، شربت اسپایسی و دراژه های رنگی است. برای آشنایی با دستور تهیه موکتل انار با رضیم همراه شوید.
دستور تهیه موکتل انار خوشمزه به چند روش
موکتل به نوشیدنی های خوشمزه با ترکیب چند میوه و بدون الکل گفته می شود. در این مقاله از مجموعه دستور تهیه انواع نوشیدنی مجلسی، به شما عزیزان دو روش تهیه موکتل انار را معرفی میکنیم.
این موکتل بسیار راحت تهیه میشود و میتوانید در روزها و شبهای گرم تابستان برای مهمانهایتان درست کنید. امیدوارم طعم فوقالعادهاش را دوست داشته باشید. از همراهی شما ممنونم.
مواد لازم جهت تهیه موکتل انار (روش اول)
مواد لازم مقدار مورد نیاز
- آب انار دو فنجان
- عرق بهارنارنج یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری
- تکه های یخ دو فنجان
- شکر یک فنجان
- عسل برای تزیین به میزان لازم
- پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم
مراحل دستور تهیه موکتل انار خوشمزه (روش اول)
مرحله اول تمام مواد لازم را از یخچال خارج کنید و روی میز کار بگذارید.
مرحله دوم آب انار، عرق بهارنارنج، آبلیمو تازه و شکر را با هم ترکیب کنید.
سپس مواد را خوب هم بزنید تا شکر خوب حل شود.
مرحله سوم لبه لیوانهای مخصوص را با عسل بزنید و در پودر نارگیل بغلطانید.
بعد از آن، نوشیدنی را با تکههای یخ داخل لیوانها بریزید و با برگ نعنا تزئین کنید.
نوشیدنی موکتل انار را میتوانید با یک برش کیک انار سرو کنید. نوش جان!
مواد لازم جهت تهیه موکتل انار (روش دوم)
مواد لازم مقدار مورد نیاز
- انار متوسط سه عدد
- آب لیموترش تازه 1/4 لیوان
- دلستر ساده یک شیشه
- لیموناد 1/4 لیوان
- تکههای یخ به میزان لازم
- عسل برای تزیین به میزان لازم
- دراژههای رنگی برای تزیین به میزان لازم
- شربت اسپایسی 1/4 لیوان
مواد لازم جهت تهیه شربت اسپایسی
- شکر نصف لیوان
- آب نصف لیوان
- چوب دارچین یک عدد
- میخک دو عدد
مراحل دستور تهیه موکتل انار خنک (روش دوم)
مرحله اول مواد لازم برای تهیه موکتل انار را آماده کنید.
مرحله دوم به تهیه شربت اسپایسی میپردازیم.
برای این کار، شکر، آب، چوب دارچین و میخک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
سپس حدود 10 دقیقه بگذارید روی حرارت بماند و بعد از آن کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله سوم سه عدد انار را با آبمیوهگیری آب بگیرید.
مرحله چهارم آب انار، لیموناد، دلستر، آب لیموترش تازه و شربت اسپایسی خنک شده را در یک پارچ بلور بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم لبه لیوانهای بلند را با عسل بزنید و در دراژههای رنگی بغلطانید.
سپس نوشیدنی آماده شده را داخل لیوانها بریزید و با دانههای انار تزئین کنید.
نوشیدنی موکتل انار خنک را میتوانید با کاپ کیک انار سرو کنید. گوارای وجود!
“““html
نکات تکمیلی در مورد موکتل انار
موکتل انار یک نوع نوشیدنی خوشمزه مانند اسموتی و شیک است.
برای آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج این نوشیدنی، حدوداً 10 دقیقه زمان لازم است.
برای تهیه خود موکتل انار، حدود 15 دقیقه وقت نیاز دارید.
شما میتوانید نوشیدنی موکتل انار را در وعدههای صبحانه، عصرانه یا حتی به عنوان دسر سرو کنید.
لطفاً توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.
مواد و ارزش غذایی این میوه
- انرژی: 38 کالری
- آب: 82 گرم
- پروتئین: 0.4 گرم
- چربی: 0.3 گرم
- مواد نشاستهای: 10 گرم
- کلسیم: 4 گرم
- سدیم: 3 میلیگرم
- پتاسیم: 260 میلیگرم
- آهن: 0.5 میلیگرم
- ویتامین B1: 0.2 میلیگرم
- ویتامین B2: 0.03 میلیگرم
- ویتامین B3: 0.02 میلیگرم
- ویتامین C: 4 میلیگرم
خواص انار: پوست و ریشه انار
انار میوهای معتدل و مقوی است که خاصیت ملین و ادرارآور دارد و همچنین تشنگی را برطرف میکند.
اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود، میتواند به زیبایی رنگ چهره کمک کرده و هضم غذا را آسانتر کند.
برای افرادی که لاغر هستند، خوردن انار به ویژه نوع شیرین آن سودمند است.
انار شیرین برای کسانی که دچار یرقان هستند مفید است و بهتر است یک ساعت قبل یا بعد از غذا مصرف شود.
این نوع انار همچنین میتواند سرفه را کاهش داده و صدا را باز کند، به همین خاطر برای خوانندگان و مداحان خوب است.
دستور تهیه کامل دسر پاناکوتای انار خوشمزه و لذیذ
دستور تهیه کوفته انار و گردو با طعمی عالی و خوشمزه + سس کوفته انار
دستور تهیه کمپوت انار خوشمزه و عالی