رسپی

میلک شیک آلبالویی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

میلک شیک آلبالویی

در این مقاله می‌خواهیم به شما کدبانوهای عزیز، طرز تهیه میلک شیک آلبالویی را آموزش دهیم. درست کردن این نوشیدنی خوشمزه و ترش بسیار آسان است و با حداقل وسایل می‌توانید آن را در خانه آماده کنید. همراه ما باشید. برای تهیه میلک شیک آلبالویی، به بستنی، شیر پرچرب و چند طعم‌دهنده مانند شربت، میوه و سس نیاز دارید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آلبالو یخ زده 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
بستنی آلبالویی نیم لیتر

طرز تهیه :

تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید و با تنظیم سرعت تند مخلوط کنید تا کاملاً یکدست و کشدار شود.
سپس آن را در چهار لیوان بریزید و بلافاصله سرو کنید.
اگر می‌خواهید مدتی آن را نگه دارید، می‌توانید داخل یک ظرف یخ قرار دهید.

طرز تهیه میلک شیک آلبالویی با عسل

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آلبالو ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
بستنی وانیلی ۲ عدد
یخ به مقدار لازم
عسل ۱ ق غ

طرز تهیه :

اول آلبالوها را خوب بشویید و هسته آن‌ها را جدا کنید.
سپس آلبالوها را در یک ظرف در بسته بگذارید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا یخ بزنند.
بعد، آلبالوها را همراه با شیر در مخلوط‌کن بریزید و کمی هم بزنید تا پوره شوند.
بعد بستنی و عسل را اضافه کنید و دوباره مخلوط‌کن را روشن کنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
در نهایت یخ‌ها را اضافه کنید و کمی بزنید تا خرد شوند.
سپس در لیوان‌ها بریزید و با شکلات، ترافل و خامه تزئین کنید و سرد بنوشید.

​ میلک شیک آلبالو و عسل ​

طرز تهیه میلک شیک آلبالو و گیلاس

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
بستنی شکلاتی ۴۵۰ میلی لیتر
آلبالو ۱ پیمانه
گیلاس ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکلات چیپسی ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه:

در ابتدا آلبالوها و گیلاس‌ها را خوب بشویید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید. می‌توانید آن‌ها را از وسط نصف کنید چون در نهایت پوره می‌شوند.
سپس آن‌ها را در ظرفی بریزید و به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
بستنی، همراه با ۱ پیمانه گیلاس و آلبالو یخ زده و شیر و نصف پیمانه چیپس شکلات را در مخلوط‌کن بریزید.
مواد را با سرعت زیاد مخلوط کنید تا کاملاً پوره شوند. آن را در لیوان‌ها بریزید و فوراً میل کنید. نوش جان!

میلک شیک آلبالو و گیلاس

نکات کلیدی در تهیه میلک شیک آلبالو

اگر دوست دارید میلک شیک شما غلیظ‌تر باشد، مقدار بستنی را بیشتر کنید، و اگر دوست دارید رقیق‌تر باشد، شیر را بیشتر بریزید.
در هر دو روش می‌توانید از شیرین‌کننده‌هایی مانند عسل یا شکلات استفاده کنید.
همچنین می‌توانید از شیر بادام یا نارگیل نیز استفاده کنید.

منبع : ساعد نیوز

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

میلک شیک آلبالویی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا