رسپی

نان لواش خانگی را مانند نانوایی‌ها بپزید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شاید فکر کنید که پخت نان در خانه کار سختی است یا به مهارت خاصی نیاز دارد. اما در این مقاله از مجله رضیم ما به شما طرز تهیه نان لواش خانگی را آموزش می‌دهیم که کیفیت آن با نان‌های نانوایی برابر است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان لواش خانگی

برای تهیه نان لواش خانگی به این مواد نیاز دارید:

آرد  نیم کیلو
نمک  یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع  ۳ قاشق غذاخوری
آب  یک و نیم لیوان

طرز تهیه نان لواش خانگی

برای تهیه نان لواش خانگی مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: الک کردن آرد

ابتدا آرد را ۲-۳ بار در یک کاسه الک کنید تا صاف و یکدست شود و هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

بیشتر بخوانید: رسپی نان پنیری خانگی

مرحله دوم: اضافه کردن آب و نمک

سپس یک قاشق چای‌خوری نمک به آرد اضافه کنید و بین یک تا یک و نیم لیوان آب بریزید. مقدار دقیق آب به نوع آرد بستگی دارد. آب را به تدریج اضافه کنید تا خمیر به چسبندگی نرسد.

سپس با یک لیسک مواد را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و بعد از چند دقیقه با دست خمیر را ورز دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی نان همبرگر خانگی

رسپی نان لواش خانگی

مرحله سوم: اضافه کردن روغن مایع

بعد از اینکه آرد و آب خوب ترکیب شدند، روغن را به تدریج اضافه کنید و در حین ورز دادن هم بزنید. روغن کمک می‌کند تا آرد به خوبی نرم شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کرم کارامل با نان تست

مرحله چهارم: ورز دادن خمیر

خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و روی یک سطح تمیز ورز دهید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که خمیر دیگر به دستان شما نچسبد. حدود ۱۰ دقیقه ورز دادن کافی است تا خمیر یکدست شود.

فوت و فن پخت نان لواش خانگی

نان لواش خانگی را مانند نانوایی‌ها بپزید

مرحله پنجم: تقسیم کردن خمیر

خمیر را به ۸ قسمت کوچک تقسیم کنید. هر قسمت را ابتدا گرد کنید و سپس با وردنه روی سطح کار با ضخامت ۲ تا ۳ میلی‌متر باز کنید. می‌توانید برای جلوگیری از چسبیدن خمیر، کمی آرد روی سطح بپاشید.

بیشتر بخوانید: ۵ ترفند خانه‌داری و آشپزی که شما را شگفت‌زده می‌کند

مرحله ششم: پخت نان

یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی تابه داغ شد، خمیر را در آن بگذارید و بعد از پخت یک طرف، طرف دیگر نان را هم بپزید.

در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه نان لواش خانگی را به شما آموزش دادیم که کیفیتش مشابه نان‌های نانوایی است. برای پخت این نان تنها به چند وسیله ساده نیاز دارید. کافی است مراحل گفته شده را دنبال کنید تا نانی خوشمزه تهیه کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا