رسپی

نان پواچای | دستور تهیه نان پواچای جیبی با طعم به یاد ماندنی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پواچا : نانی بسیار آسان و خوشمزه

با دستور تهیه یک نان فوق العاده آسون و خوش بافت در خدمتتون هستیم. با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه نان پواچای خاص و دوست داشتنی

مواد لازم برای تهیه نان پواچای جیبی

  • شیر : یک لیوان
  • آب ولرم : نصف لیوان
  • روغن کنجد یا روغن کانولا: نصف لیوان
  • شکر : یک قاشق غذاخوری
  • نمک : یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ کوچک : یک عدد
  • پودر خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری
  • آرد : حدود سه لیوان
  • روغن کنجد یا کانولا برای روی خمیر : حدود دو قاشق
  • زرده تخم مرغ برای رومال : یک عدد
  • کنجد : به میزان لازم

دستور تهیه نان پواچای

  1. در ابتدا نصف قاشق شکر را در آب ولرم حل کنید و خمیر مایه را به آن اضافه کنید (بدون هم زدن) و با درپوش بگذارید به مدت ده دقیقه تا خمیر مایه عمل کند.
  2. در این حین، شیر ولرم، روغن، تخم‌مرغ، شکر و نمک را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شود.
  3. سپس یک لیوان آرد را به این مخلوط اضافه کنید و هم نزنید. بعد از آن خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط اضافه کنید و دوباره رویش آرد بریزید. حالا با دست خمیر را مخلوط کنید.
  4. خمیر کمی چسبناک و مرطوب است، پس از همان ابتدا آرد زیادی اضافه نکنید.
  5. چسبندگی خمیر را با ده دقیقه ورز دادن کم کنید و اگر چسبیدن آن به سطح کار خیلی زیاد بود، کمی آرد روی آن بپاشید یا خمیر را به سطح آردپاشی شده بکوبید.
  6. خمیر را در یک کاسه چرب شده بگذارید و روی آن را بپوشانید و در جایی گرم به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
  7. بعد از این مدت از خمیر چانه‌های ۵۰ گرمی (اندازه نارنگی) جدا کنید و با وردنه یا حتی با دست به شکل گرد یا بیضی باز کنید. دو بار تا بزنید و در هر بار روی نیم خمیر را با روغن کنجد یا کانولا چرب کنید.
  8. خمیرها را روی سینی که کاغذ انداخته‌اید بچینید و روی آن‌ها زرده تخم‌مرغ بزنید و کمی کنجد بپاشید. سپس در فر که از قبل گرم کرده‌اید با دمای ۱۹۰ به مدت حدود ۱۵ دقیقه بپزید.
  9. شما می‌توانید به زرده تخم‌مرغ رومال کمی عصاره وانیل یا کارامل (دو قطره) اضافه کنید. بعد از پخت و سرد شدن نان‌ها، لایه‌ای بین آنها ایجاد می‌شود که می‌توانید از هر مواد دلخواهی استفاده کنید؛ معمولاً از پنیر و گوجه و خیار یا کالباس و کاهو و پنیر استفاده می‌شود.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر

دستور تهیه چند ایده برای تزیین کیک با ترافل های رنگی و خوشگل

دستور تهیه ی چیز کیک هندوانه مناسب برای شب یلدا

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا