رسپی

نان کتوژنیک : دستور تهیه نان کتوژنیک برای رژیم کتو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پیشنهاد پخت 3 نان برای رژیم کتوژنیک

من همیشه در حال رژیم گرفتن هستم و هیچ وقت نتوانستم حتی یک گرم کم کنم. به همین دلیل همیشه دنبال دستورهای رژیمی می‌گردم. یک روز به طور اتفاقی ویدئویی دیدم که عنوانش این بود:
دستور تهیه نان کتو

وقتی تصمیم می‌گیریم رژیم کتوژنیک یا کتو را در زندگی‌مان پیاده کنیم، یکی از سوالاتی که پیش می‌آید این است که
چه چیزی بخوریم و چطور آن را تهیه کنیم. فکر می‌کنم بعد از خواندن مقاله رژیم کتوژنیک، به خوبی با روش و فواید این رژیم آشنا شده‌اید.

حالا وقت آن است که دستور تهیه نان کتوژنیک را آموزش دهیم. یکی از نکات مهم این رژیم این است که
باید نان را از برنامه غذاییمان حذف کنیم تا مصرف کربوهیدرات را کاهش دهیم. اما نان برای ما ایرانی‌ها خیلی اهمیت دارد و در کنار بیشتر غذاهایمان وجود دارد. به همین دلیل، ما
سه مدل نان کتوژنیک را به شما آموزش می‌دهیم که هم خوشمزه هستند و هم تهیه‌شان آسان است. پس با ما همراه شوید.

دستور تهیه چند مدل نان کتوژنیک مرحله به مرحله

1 – نان کتوژنیک ساده

مواد لازم :

  • کره ذوب شده 100 گرم
  • روغن نارگیل 30 گرم
  • تخم مرغ بزرگ 7 عدد
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • آرد بادام 200 گرم
  • صمغ زانتان 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه :

مرحله اول:

فر را روشن کنید. دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد یا 355 فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله دوم:

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و برای 1 تا 2 دقیقه با سرعت زیاد همزن برقی هم بزنید.

مرحله سوم:

روغن نارگیل و کره ذوب شده را به مخلوط تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

مرحله چهارم:

سپس بقیه مواد لازم یعنی آرد بادام، صمغ زانتان، بیکینگ پودر و نمک را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید. هم بزنید تا خمیر نان کتوژنیک ساده غلیظ شود.

مرحله پنجم:

نان کتوژنیک : دستور تهیه نان کتوژنیک برای رژیم کتو (مرحله به مرحله)

در قالب نان به ابعاد 8 در 4 یک کاغذ روغنی بگذارید. خمیر نان را در آن بریزید و سطح آن را با کفگیر یا لیسک صاف کنید.

مرحله ششم:

قالب نان را در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه بپزد. (برای اطمینان از پخته شدن نان می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید.)

مرحله هفتم:

نان کتوژنیک ساده را روی قفسه خنک کننده بگذارید تا سرد شود. سپس آن را به 16 قطعه برش دهید. می‌توانید این نان را در ظرف در بسته، بیشتر از یک هفته در یخچال و تا یک ماه در فریزر نگهداری کنید.

نکات کلیدی برای تهیه نان کتوژنیک ساده

  1. قبل از مخلوط کردن تخم‌مرغ‌ها اطمینان حاصل کنید که به دمای اتاق رسیده باشند. اگر تخم‌مرغ‌ها را در یخچال نگه می‌دارید، می‌توانید آن‌ها را به مدت سه دقیقه در یک کاسه آب گرم بگذارید.
  2. کره و روغن نارگیل باید ذوب شده باشند و سپس به مخلوط تخم‌مرغ اضافه شوند. می‌توانید کره را در یک تابه یا شیرجوش بگذارید تا به آرامی ذوب شود. نیازی به حرارت دادن کره نیست.
  3. اگر به صمغ زانتان دسترسی ندارید، می‌توانید از یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین یا یک قاشق چایخوری دانه چیا یا یک قاشق غذاخوری پودر اسفرزه استفاده کنید.
  4. اگر به آرد بادام آلرژی دارید یا به آن دسترسی ندارید، می‌توانید به جای 200 گرم آرد بادام، 100 گرم آرد نارگیل استفاده کنید.

separator line

“““html
2 – دستور تهیه نان کتوژنیک گل کلم

مواد لازم :

  • گل کلم 330 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن

دستور تهیه :

مرحله اول:

گل کلم ها را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید و داخل غذاساز بریزید. آن را طوری ریز کنید که شبیه خرده نان شود. بعد از آن تخم مرغ، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و دوباره با غذاساز خوب مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود.

مرحله دوم:

کمی روغن در ماهیتابه اسپری کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. دو قاشق غذاخوری از مخلوط گل کلم را به ماهیتابه اضافه کنید. با کمک قاشق، مایه نان را صاف کنید تا یک دایره به قطر 16 سانتی‌متر درست شود.

اگر خمیر ناهموار شد یا حفره هایی ایجاد کرد، نگران نباشید. با قاشق آن را اصلاح کنید. نان گل کلم بعد از برداشتن از روی حرارت کمی از ارتفاعش کم می‌شود.

مرحله سوم:

به نان اجازه دهید چند دقیقه سرخ شود و در این مدت به آن دست نزنید. بعد از چند دقیقه با احتیاط آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

با کفگیر آن را کمی فشار دهید تا نان خوب پخته و شکل بگیرد. وقتی هر دو سمت نان گل کلم رنگ قهوه‌ای طلایی گرفت، می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم:

نان کتوژنیک گل کلم را به ظرف منتقل کنید. می‌توانید تا زمان سرو آن را در فر با دمای کم نگه دارید تا گرم بماند. بقیه مخلوط نان را در ماهیتابه بریزید و سرخ کنید.

برای این کار دوباره کمی روغن اسپری کنید. وقتی نان آماده شد می‌توانید با هر چیزی که دوست دارید سرو کنید. نوش جان.

نان کتوژنیک : دستور تهیه نان کتوژنیک برای رژیم کتو

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه نان تیری : نان ویژه ی بختیاری ها

دستور تهیه نان توچری : نان محبوب ایل بختیاری در خانه

دستور تهیه نان سیر خوشمزه و عالی

separator line

3 – دستور تهیه نان کتوژنیک سیر

مواد لازم :

  • پنیر موزارلای رنده شده 1 پیمانه
  • پنیر پارمسان رنده شده 1 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودر سیر 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه :

مرحله اول:

فر را روشن کنید و دما را روی 350 فارنهایت یا 176 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله دوم:

در یک کاسه، تمامی مواد لازم را با هم ترکیب کنید و خوب بهم بزنید.

مرحله سوم:

یک کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید. مخلوط پنیری را روی آن بریزید و به شکل خمیر پیتزا درآورید.

مرحله چهارم:

سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید نان کتوژنیک سیر به مدت 15 دقیقه بپزد. می‌توانید چند دقیقه آخر آن را در طبقه بالای فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.

مرحله پنجم:

حال نان کتوژنیک سیر را برش بزنید و با سس مارینارا یا سس پیتزا میل کنید. می‌توانید آن را با فلفل قرمز، جعفری یا ادویه‌های ایتالیایی نیز تزئین کنید.

نان کتوژنیک : دستور تهیه نان کتوژنیک برای رژیم کتو

نکته کلیدی جهت تهیه نان کتوژنیک سیر

  • در این نان می‌توانید از پنیر چدار هم استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا