رسپی

ناهار چی بپزم؟ (چهارشنبه ۲۸ شهریور)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز برای ناهار چی درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نشه؟ اگه شما هم به این سوال‌ها فکر می‌کنید، نگران نباشید! چرا که مجله رضیم امروز چند پیشنهاد خوشمزه و متنوع برای شما آماده کرده تا در انتخاب غذا برای ناهار مشکلی نداشته باشید.

پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌خواهیم شما را با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه دستور پخت آن‌ها آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

۱- کباب کوبیده مرغ فوری

اگر از فست فودهای تکراری دل‌زده شده‌اید، همراه ما باشید تا یک جایگزین خوشمزه و سریع به شما معرفی کنیم. کباب کوبیده مرغ فوری، یک غذای خانگی و محبوب است که به سرعت آماده می‌شود.

مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ فوری

مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ فوری به شکل زیر است:

  1. اولین کار این است که پیاز را پوست کنده و رنده کنید. پیاز رنده شده را خوب فشار دهید تا آب آن گرفته شود. اگر دوست دارید، می‌توانید پوست یک لیمو را شسته و رنده کنید.
  2. حالا پوست لیمو رنده شده، زعفران دم کرده، نمک، فلفل، روغن زیتون، سبزیجات معطر، پیاز رنده شده و آب لیمو را با مرغ چرخ شده در یک ظرف مناسب مخلوط کنید. این مواد را به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دهید تا همه چیز با هم مخلوط شود و مزه‌ها به مرغ نفوذ کند.
  3. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید یا درب آن را بگذارید و آن را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.

برای ادامه این دستور پخت خوشمزه، روی لینک رسپی کباب کوبیده مرغ فوری کلیک کنید.

۲- خورش قیمه نجفی (عراقی)

قیمه نجفی که به نام‌های قیمه عراقی، قیمه عربی یا قیمه علاچی هم شناخته می‌شود، یکی از خوشمزه‌ترین نوع قیمه‌هاست که در آن از نخود به جای لپه استفاده می‌شود و تهیه آن بسیار آسان است.

مراحل رسپی قیمه نجفی نذری

مراحل تهیه خورش قیمه نجفی

مراحل تهیه خورش قیمه نجفی به شرح زیر است:

  1. اول از همه، نخودها را در یک ظرف آب قرار دهید و برای یک شب بخیسانید و در این مدت چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخ‌شان گرفته شود.
  2. یک عدد پیاز را بشویید و نگینی خرد کنید. بعد مقداری روغن در ماهیتابه گرم کنید و پیازهای خرد شده را در آن قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
  3. وقتی پیازها سرخ شدند، می‌توانید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن‌ها اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
  4. حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید و برای چند دقیقه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی خورش قیمه نجفی کلیک کنید.

۳- مرغ سماق با پودر زنجبیل

مرغ سماق با پودر زنجبیل، طعمی سنتی و بی‌نظیر دارد. سماق، این ادویه قرمز و ترش مزه، همراه با سایر ادویه‌ها و سبزیجات، طعم جذابی به مرغ می‌بخشد.

مراحل تهیه مرغ سماقى

مراحل تهیه مرغ سماق با پودر زنجبیل

مراحل تهیه مرغ سماق با پودر زنجبیل به این شکل است:

  1. پیازها را بشویید و پوست بکنید. سپس با چاقو، پیازها را خلالی خرد کنید و آن‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید.
  2. پودر زنجبیل، سماق، نمک و فلفل سیاه را به پیازهای خلالی اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. کمی با دست پیازها را بفشارید تا آب آن‌ها خارج شود.
  3. تکه‌های مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آن‌ها گرفته شود. سپس مرغ‌ها را روی پیازها بچینید.
  4. رب انار و رب گوجه‌فرنگی را روی مرغ‌ها بریزید. اگر…
  5. “““html

    ناهار چی بپزم؟ (چهارشنبه ۲۸ شهریور)
  6. اگر از قابلمه استفاده می‌کنید، درب آن را ببندید و آن را روی حرارت کم قرار دهید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای خوش‌عطر و خوش‌طعم، روی لینک دستور تهیه مرغ سماق با پودر زنجبیل کلیک کنید.

۴- کوفته بادمجان کبابی

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و خاص برای مهمانی‌هایتان هستید، کوفته بادمجان کبابی انتخاب بسیار خوبی است. این غذا طعم فوق‌العاده‌ای دارد و روش پخت آن خیلی ساده است.

دستور تهیه یک غذای خوشمزه و اصیل با بادمجان

مراحل تهیه کوفته بادمجان کبابی

مراحل تهیه کوفته بادمجان کبابی به این صورت است:

  1. بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید. بادمجان‌ها را می‌توانید به طور مستقیم روی شعله گاز یا زغال کباب کنید. برای این کار می‌توانید بادمجان‌ها را به سیخ بزنید یا روی توری کبابی قرار دهید.
  2. همه قسمت‌های بادمجان را کاملاً روی حرارت کباب کنید تا پوست آن‌ها سیاه شود. بعد از کباب کردن، بادمجان‌ها را در یک ظرف مناسب قرار دهید و درب آن را ببندید تا هوایی به داخل نفوذ نکند.
  3. سپس می‌توانید بادمجان‌ها را در یک کیسه فریزر یا زیپ کیپ قرار دهید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه، آن‌ها را از ظرف بیرون آورده و با دست پوستشان را جدا کنید.
  4. بادمجان‌های پوست گرفته را در یک ظرف دیگر بریزید و با کمک چنگال، آن‌ها را له کنید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای لذیذ، روی لینک دستور تهیه کوفته بادمجان کبابی کلیک کنید.

۵- موجور کدو سبز

اگر به دنبال یک غذای سالم، خوشمزه و آسان هستید، موجور کدو سبز گزینه‌ی ایده‌آلی برای شماست. این غذا یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ترکیه‌ای است که با کدو سبز، پیاز، سیر و ادویه‌های خوشمزه تهیه می‌شود.

نکات تهیه موجور کدو سبز

مراحل تهیه موجور کدو سبز

مراحل تهیه موجور کدو سبز به این صورت است:

  1. کدو سبزها را بشویید و در صورت تمایل پوست بگیرید. سپس با رنده، میکسر یا خردکن، کدوها را له کنید.
  2. کدوهای رنده شده را در یک صافی بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. برای تهیه موجور، بهتر است از کدو سبزهای تازه و سفت استفاده کنید.
  3. کدوهای آب‌گیری شده را در یک ظرف مناسب قرار دهید و حالا به سراغ پیاز بروید. پیاز را هم بشویید، پوست بگیرید، رنده کنید و آب آن را بگیرید. پیاز آب‌گرفته را به کدوها اضافه کنید.
  4. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و جعفری ریز خرد شده، تخم‌مرغ و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای ساده و اصیل، روی لینک دستور تهیه موجور کدو سبز کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار به شما ارائه کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت دستور آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا