ناهار چی درست کنم؟ (لیست غذای چهارشنبه ۶ تیر)

“`html
امروز برای ناهار چی بپزم؟ چی درست کنم که خستهکننده نباشه؟ اگر شما هم این سوالات رو دارید، دیگه نگران نباشید! چون رضیم بلاگ امروز چند پیشنهاد خوشمزه و مختلف برای شما آورده تا در انتخاب ناهار مشکلی نداشته باشید.
۵ غذای مناسب برای ناهار امروز
در ادامه با غذاهای متنوع برای ناهار همراه با دستور تهیه آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
۱- انبه پلو
انبه پلو یک غذای خوشبو و خوشمزه هندی است که به خاطر طعم خاص و رنگهای جذابش طرفداران زیادی داره. برای درست کردن این غذا به چند ماده ساده مثل انبه، برنج، پیاز، کشمش، بادام خلالی، چوب دارچین و… نیاز دارید.
مراحل تهیه انبه پلو
مراحل تهیه انبه پلو به شکل زیر است:
- اول برنج رو به مدت ۳۰ دقیقه در آب بخیسانید. بعد آبش رو خالی کنید و در یک قابلمه با آب و نمک بجوشونید. وقتی جوش اومد، حرارت رو کم کنید و برنج رو به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا نیمپز بشه. بعد برنج رو آبکش کنید و کنار بگذارید.
- انبهها رو پوست بکنید و هستهشون رو در بیارید. بعد گوشت انبه رو به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید. بهتره از انبههای رسیده و شیرین استفاده کنید. انبههای نارس ممکنه طعم ترش به غذا بدن.
- در یک قابلمه بزرگ، روغن رو روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خلالی شده رو به روغن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت بدید تا نرم و شفاف بشه. بعد کشمش و بادام خلالی رو به پیاز اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگه تفت بدید.
- حالا پودر زیره سبز، پودر زنجبیل، پودر زردچوبه و فلفل قرمز رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت بدید تا عطر ادویهها آزاد بشه. اگر دوست دارید غذا تندتر باشه، میتونید مقدار فلفل قرمز رو بیشتر کنید.
- بعد مکعبهای انبه رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگه تفت بدید تا انبهها کمی نرم بشن.
برای ادامه دستور پخت این غذای خاص، روی لینک دستور انبه پلو کلیک کنید.
۲- ته چین هویج پلو
ته چین یکی از غذاهای معروف و مجلسی ایرانیه که در مهمانیهای خاص عالیه. ته چین هویج پلو هم یکی از انواع اونه که میتونید به صورت سنتی یا به عنوان فینگر فود سرو کنید.
مراحل تهیه ته چین هویج پلو
مراحل تهیه ته چین هویج پلو به شکل زیر است:
- برای شروع پخت ته چین هویج پلو، برنج رو بار بگذارید. اول برنج رو بشویید و به مدت نیم ساعت در آب و نمک بخیسانید. بعد در یک قابلمه مناسب، آب بریزید و روی حرارت قرار بدید.
- وقتی آب درون قابلمه جوش آمد، برنج و نمک رو اضافه کنید و اجازه بدید تا خوب بجوشه و نیمپز بشه. توجه داشته باشید که برنج باید نیمپز بشه چون باز هم قراره پخته بشه و اگر در همین مرحله کامل پخته بشه، خشک میشه. بنابراین برنج نیمپز رو آبکش کنید.
- پیاز رو بشویید و پوست بکنید. بعد به صورت نگینی و ریز خرد کنید. در یک ماهیتابه مناسب کمی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیاز رو به آن اضافه کنید.
- پیاز رو تا جایی تفت بدید که سبک و طلایی بشه. نباید کاملاً سرخ بشه، همین که کمی رنگش طلایی بشه کافیه. بعد از آن که پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و دوباره به خوبی تفت بدید.
- سپس هویجها رو بشویید و پوست بکنید. بعد از آنکه هویجها رو رنده کردید، به گوشت چرخکرده اضافه کنید و دوباره همه مواد رو تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه. سپس شعله رو خاموش کنید.
برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه، روی لینک دستور ته چین هویج پلو کلیک کنید.
۳- خورشت قیمه
قیمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در بسیاری از مناسبتها و مهمانیها سرو میشود! این غذا خیلی راحت
“““html
این خورشت با موادی که به راحتی پیدا میشود مانند گوشت خورشتی، لپه خیس خورده، پیاز، رب گوجه فرنگی، لیمو عمانی و ادویه تهیه میشود، اما برخی نکات ریز و فنون خاصی دارد که رعایت آنها برای خوشمزهتر شدن و درست کردن یک قیمهی مجلسی ضروری است.
مراحل تهیه خورشت قیمه
مراحل تهیه خورشت قیمه به این شکل است:
- اول لپهها را خوب بشویید و از شب قبل از پخت یا حداقل چند ساعت قبل در آب بخیسانید و آب آن را عوض کنید. اگر این کار را نکردید، بهتر است قبل از تهیه خورشت، لپهها را در کمی آب بجوشانید. هنگام جوشاندن لپهها، کف روی آب را بگیرید و در نهایت آب آن را دور بریزید.
- بعد از خیساندن یا پختن لپه، یک پیاز درشت را ریز خرد کنید. روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس پیاز را به روغن اضافه کنید.
- اجازه دهید پیاز کمی نرم و طلایی شود. نیازی نیست پیاز را خیلی سرخ کنید چون قرار است با گوشت سرخ شود و عطرش را به گوشت منتقل کند.
- وقتی پیازها نرم و طلایی شدند، گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کمی سرخ و تغییر رنگ دهد.
- ادویههای مورد علاقهتان مثل زردچوبه، فلفل، چوب دارچین، هل و… را هم به مخلوط اضافه کنید و با گوشت و پیاز خوب تفت دهید.
برای ادامه رسپی این غذای سنتی ایرانی، روی لینک رسپی خورشت قیمه مجلسی کلیک کنید.
۴- لازانیا رولی
لازانیا یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که اکثر ما حداقل یک بار آن را درست کردهایم. نوع مواد داخل لازانیا آن را متفاوت میکند. شما میتوانید به دلخواه از سس کلاسیک یا مواد دیگر مانند سبزیجات یا مرغ استفاده کنید.
اما امروز میخواهیم به شکل رولی این غذا را درست کنیم که ظاهرش را جذابتر میکند و برای مهمانیها مناسب است.
مراحل تهیه لازانیا رولی با سس بشامل
مراحل تهیه لازانیا رولی با سس بشامل به این شکل است:
- ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر پورهشده را اضافه کرده و بعد از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت چرخکرده را با ادویهها و آویشن اضافه کنید.
- بعد از آن فلفل دلمهای و قارچ خرد شده را اضافه کنید. وقتی مواد با هم تفت خوردند و یکدست شدند، رب و نمک را اضافه کرده و سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
- برای درست کردن سس، ابتدا کره را در یک تابه ذوب کنید. سپس آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
- سپس شیر را که به دمای محیط رسیده، کمکم به مخلوط اضافه کرده و سپس کمی نمک و فلفل بزنید و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و همهپسند، روی لینک رسپی لازانیا رولی کلیک کنید.
۵- پنکیک سبزیجات؛ یک ناهار منحصر به فرد
پنکیک سبزیجات یکی از غذاهای محبوب و خاص در سراسر دنیاست که به خصوص برای کسانی که گیاهخوار هستند، گزینه بسیار خوبی برای ناهار محسوب میشود.
مراحل تهیه پنکیک سبزیجات
مراحل تهیه پنکیک سبزیجات به این شکل است:
- اول یک کاسه آماده کنید و مواد لازم را در آن بریزید…
- یک کاسه مناسب را انتخاب کنید و تخممرغها را به آرامی درون آن بشکنید. با استفاده از چنگال شروع به هم زدن سفیده و زرده تخممرغ کنید. هم بزنید تا همه چیز یکدست و یکنواخت شود.
- پس از اینکه تخممرغها خوب مخلوط شدند، وقت آن است که خمیر مایه پنکیک را درست کنید. در این مرحله نمک، شکر و خمیر مایه را به کاسه تخممرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یک بافت یکدست به دست آید.
- سپس شیر و آب ولرم را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا باید به آرامی آرد را به مایه اضافه کنید. مایهای که در مرحله قبل درست کردید باید حالا به مایه کیک خوش رنگ و یکدست تبدیل شود.
- ابتدا آرد را الک کنید. سپس آرد الک شده را به آرامی به مایه پنکیک اضافه کنید. وقتی بافت آن شبیه مایه کیک شد، روی کاسه را با سلفون یا پارچه تمیز بپوشانید.
- در این مرحله، مایه پنکیک باید به مدت ۴۰ دقیقه به حال خود رها شود تا استراحت کند. نگران نباشید! در این ۴۰ دقیقه شما بیکار نخواهید بود. مرحله بعدی میتواند تمام این ۴۰ دقیقه را پر کند.
“““html
برای ادامه این رسپی خوشمزه روی لینک رسپی پنکیک سبزیجات کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی از غذاهای مناسب برای ناهار را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعم فوقالعاده آنها لذت ببرید.