رسپی

ناگت مرغ با پنیر پیتزا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ناگت مرغ با پنیر پیتزا

ناگت مرغ با پنیر پیتزا یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه درست کنید. در دستور تهیه ناگت مرغ با پنیر پیتزا، پنیر پیتزا به تکه‌های مرغ خرد شده اضافه می‌شود و باعث می‌شود ناگت‌ها طعم و بوی لذیذی داشته باشند. همچنین، سرخ کردن ناگت‌ها در روغن و زیر پنیر pیتزا، آنها را کمی ترد و خشک می‌کند.

این غذا می‌تواند با سس گوجه‌فرنگی، ترشی یا مایونز سرو شود و به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها برای مهمانی‌ها و وعده‌های اصلی شناخته شود. از نظر غذایی، ناگت مرغ پروتئین بالایی دارد و چون پنیر هم دارد، سرشار از کلسیم و فسفر می‌شود.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سینه مرغ ۲ عدد
کره یا روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
کره شیرین ۲/۳ لیوان
آرد سفید یا آرد نان ۳/۴ لیوان
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر سیر ۳/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا رنده شده ۱/۲ لیوان
تخم‌مرغ ۱ عدد
نان خشک برای خرد کردن به میزان لازم

دستور تهیه ناگت مرغ خانگی با پنیر پیتزا

برای درست کردن ناگت مرغ با پنیر پیتزا این مراحل را دنبال کنید:

ابتدا سینه مرغ را خرد کنید و در تابه یا قابلمه‌ای که روغن در آن داغ شده، به مدت چند دقیقه بپزید تا دمای داخل مرغ به ۷۴ درجه سانتی‌گراد برسد.
سپس مرغ را در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود و بعد آن را آسیاب کنید یا با رنده ریز کنید تا ظاهر ناگت‌ها نرم و یکدست باشد.
به مرغ‌ها، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید.
کره را با شیر در تابه‌ای کوچک و روی آتش کم، مخلوط کنید.

در ظرف دیگری آرد و پنیر پیتزا را با تخم‌مرغ به هم بزنید.
سپس دستکش بزنید و ناگت‌ها را به شکل کوچک و مستطیلی درست کنید.
ناگت‌ها را ابتدا در آرد و بعد در مخلوط تخم‌مرغ و پنیر پیتزا و در نهایت در نان خشک خرده شده بزنید.
تابه را با مقداری روغن داغ کنید و ناگت‌های مرغ را ترد و خشک سرخ کنید.

دستور تهیه ناگت مرغ خانگی با پنیر پیتزا

ناگت‌های آماده را روی کاغذ روغنی یا حوله بگذارید تا روغن اضافی آنها جذب شود.
ناگت‌های مرغ با پنیر پیتزا آماده است. می‌توانید آنها را با سس‌های مختلف یا سس گوجه‌فرنگی سرو کنید و با سیب‌زمینی سرخ کرده یا سالاد همراه کنید.

منبع : چناران

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا