نحوه استخراج مغز و پوست گیری گردو پکان (2 نکته مهم)

چگونه گردو پکان را پوست گیری کنیم؟
برای یادگیری نحوه جدا کردن مغز گردو پکان از پوسته سخت و چوبی آن، با مرحله اول شروع کنید.
مقداری گردو پکان با پوست چیده یا بخرید:
گردو پکانهایی را انتخاب کنید که از نظر اندازه و شکل شبیه به هم باشند و در دستان شما سنگینتر (پرمغز) به نظر برسند. گردو پکانهای استوارت یا مانی میکر دو نوع رایج و باکیفیت به حساب میآیند.
گردو پکانها را مرتب کنید:
گردو پکانها را به دقت بررسی کنید و هر کدام که دارای شکاف یا سوراخ هستند یا به طور قابل توجهی سبکتر از بقیه به نظر میرسند (پوک) و وقتی که آنها را تکان میدهید صدای جغجغه میدهند را دور بیندازید. این گردوها احتمالاً خراب شدهاند.
گردو پکانها را بجوشانید:
برخی از دوستداران گردو پکان میگویند، جوشاندن گردو پکان قبل از شکستن آن به جدا شدن بهتر پوسته کمک میکند. یک قابلمه بزرگ آب را روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سپس گردو پکانها را به آرامی به آب اضافه کنید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بجوشند.
بعد از جوشاندن، گردوها را آبکش کنید و بگذارید قبل از شکستن خنک شوند. به جای این روش، میتوانید یک فنجان آب و دو فنجان گردو را در یک کاسه مناسب برای مایکروویو قرار دهید و به مدت 5 تا 6 دقیقه گرم کنید.
مکان مناسبی را برای پوست گیری انتخاب نمایید:
اگر این کار را در یک مکان بسته انجام دهید، تکههای پوسته ممکن است در همه جا پخش شوند. بنابراین، بهتر است این کار را در فضای باز و در یک مکان باز انجام دهید تا بعدها آسانتر بتوانید تمیز کنید.
شکستن و پوست گیری گردو پکان:
یکی از سادهترین روشها برای شکستن پوسته پکان، استفاده از چکش و یک سطح سخت است. گردوها را روی یک سطح محکم قرار دهید و با چکش به آن ضربه بزنید.
شاید لازم باشد گردو را بچرخانید و در نقطهای دیگر به آن ضربه بزنید. مراقب انگشتان خود باشید! این روش سریع است، اما احتمال دارد مغز گردو هم آسیب ببیند و شما را با تکههای خرد شده باقی بگذارد. اگر به دنبال مغز کامل گردو پکان هستید، بهتر است از روش دیگری استفاده کنید.
مغز گردو پکان را از پوسته خارج نمایید:
وقتی پوسته را با روش خود شکستهاید، باید با احتیاط مغز گردو را از پوسته جدا کنید و سعی کنید مغز را تا حد امکان سالم نگه دارید. با انگشتان یا یک انبر کوچک، پوسته را از نیمه مغز گردو پکان جدا کنید. سپس با استفاده از دو نیمه مغز، مغز گردو را از پوسته باقیمانده بیرون بیاورید.
بهطور ایدهال، مغز گردو باید به راحتی از پوسته جدا شود، اما اگر کمی شکسته شود، جای نگرانی نیست. هر تکهای که میتوانید از داخل پوسته شکسته نجات دهید میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
نحوه تمیز کردن و نگهداری گردو پکان
برای پاک کردن باقیماندههای پوسته چوبی و جدا کردن قطعات گوشت آجیل، میتوانید از سوزن، خلال دندان یا حتی یک تکه باریک پوسته گردو پکان استفاده کنید. حتی مقدار کمی از مواد باقی مانده در آجیل ممکن است طعمی تلخ ایجاد کند.
گردو پکانها را به مدت 24 ساعت در ظرف سوراخ دار یا آبکش بگذارید:
این کار باعث میشود آجیلها خشک شوند و طعم بهتری پیدا کنند.
گردو پکانها را در ظرف در بسته نگهداری کنید:
گردو پکانهای مزه دار شده را در یک ظرف در بسته گذاشته و در جایی خشک و خنک نگهداری کنید. گردو پکانها میتوانند تا یک هفته در دمای اتاق، چند هفته در یخچال و تا یک سال در فریزر نگهداری شوند.