نحوه درست کردن مندی با دنده گوسفندی به روش یمنی (مرحله به مرحله)

“`html
نحوه درست کردن مندی با دنده گوسفندی به روش یمنی
برای تهیه مندی نیاز به کمی صبر و حوصله دارید، چون باید طبق یک دستور مخصوص آن را بپزید. این غذا طعم خاصی دارد که با دیگر غذاها متفاوت است.
اگر میخواهید برای مهمانی غذایی شیک و خوش عطر درست کنید که مهمانها را شگفتزده کند، در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه مندی با گوشت دنده گوسفندی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه مندی ویژه
مواد لازم برای ۴ نفر
دنده گوسفندی ۲ کیلو
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای پخت برنج
برنج ۴ پیمانه
کره ۳۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۱ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
برگ بو ۲ عدد
میخک ۲ عدد
دانه هل ۲ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
سیر ۴ حبه
نمک به میزان لازم
آب ۵ پیمانه
دستور تهیه مندی عربی با گوشت دنده گوسفندی
مرحله اول (مزهدار کردن گوشت)
برای شروع، گوشت دنده گوسفند را بشویید و خشک کنید. سپس یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و گوشت را داخل آن بگذارید. بعد نمک، زعفران دمکرده و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله دوم (خرد کردن گوجه و پیاز)
حالا گوجهفرنگی را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید. پیاز را هم پوست کرده و به صورت ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
مرحله سوم (تفت دادن پیاز با کره)
برای ادامه، یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید. سپس پیاز خردشده را افزوده و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
مرحله چهارم (مخلوط کردن مواد و ادویهها)
گوجهفرنگی خردشده را به قابلمه اضافه کنید و فلفل قرمز را بدون خرد کردن به آن بیفزایید. سپس همه مواد را خوب هم بزنید. در این مرحله، برگ بو، میخک، نمک، چوب دارچین، هل و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله پنجم (اضافه کردن برنج و آب)
حالا برنج را بشویید و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس به قابلمه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. بعد آب را به قابلمه اضافه کنید تا سطح برنج را بپوشاند و بگذارید تا آب به جوش بیاید.
مرحله ششم (پوشاندن قابلمه با فویل)
سپس روی قابلمه را با فویل آلومینیومی بپوشانید و با خلال دندان چند سوراخ کوچک روی آن ایجاد کنید.
مرحله هفتم (قرار دادن دنده گوسفندی روی قابلمه)
حالا دندههای گوسفندی را روی فویل بگذارید و برای جلوگیری از سوختن گوشت، یک کاغذ روغنی خیس روی آن قرار دهید و دوباره با فویل بپوشانید.
نکته: فویل را خوب محکم کنید تا هوا خارج نشود.
مرحله هشتم (قرار دادن غذا داخل فر)
فر را روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم کنید و بگذارید داغ شود. سپس قابلمه را به آرامی روی طبقه وسط فر بگذارید و بگذارید مندی به مدت ۱ ساعت و نیم بپزد.
مرحله نهم (مخلوط کردن غذا)
بعد از این زمان، قابلمه را از فر بیرون آورده و بگذارید کمی خنک شود. سپس فویلها را باز کنید و گوشت را در برنج قرار دهید و مخلوط کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله دهم (آماده شدن مندی)
حالا مندی خوشمزهتان آماده است و میتوانید آن را سرو کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.
“““html
داخل ظرف سرو بکشید و با انواع ترشی میل نمایید.
نکات ضروری برای پخت مندی
سعی کنید دندهها را به یک اندازه برش بزنید تا غذا زیباتر شود.
بهتر است روی گوشت شیارهایی ایجاد کنید تا طعم ادویهها بهتر به آن نفوذ کند.
از فویل با ضخامت متوسط استفاده کنید تا حرارت به خوبی منتقل شود.
حتماً باید فویل را به خوبی روی قابلمه بگذارید تا هوا نرود.
در نهایت
مندی یک غذای ویژه است که دستور پخت خاصی دارد. برای تهیه آن باید صبر داشته باشید و مراحل را با دقت دنبال کنید تا طعم واقعی این غذای عربی را تجربه کنید.