رسپی

نحوه درست کردن پنکیک جو رژیمی؛ بدون آرد و شکر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش تهیه پنکیک جو رژیمی؛ بدون آرد و شکر

پنکیک یا کیک قاشقی یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین صبحانه‌ها در کشورهای مختلف است. این صبحانه در همه رستوران‌ها و هتل‌ها وجود دارد و شهرت جهانی دارد.

مواد لازم (برای حدود 4 نفر):

  • 1 پیمانه جو پرک
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 1 پیمانه شیر کم‌چرب
  • 1 موز رسیده (له شده)
  • 1 قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چای‌خوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا نارگیل (اختیاری)
  • میوه‌ها و مغزها برای تزئین (توت‌فرنگی، بلوبری، گردو، بادام و…)

دستور تهیه پنکیک جو رژیمی:

مخلوط کردن مواد خشک: جو پرک، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.

اضافه کردن مواد تر: تخم‌مرغ‌ها، شیر، موز له شده و روغن را به مخلوط خشک اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال به خوبی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. اگر دوست دارید پنکیک‌ها شیرین‌تر باشد، کمی عسل یا استویا اضافه کنید.

پختن پنکیک‌ها: یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید. با یک ملاقه کوچک، مقداری از مایه پنکیک را در تابه بریزید و به شکل دایره‌ای پهن کنید. هر طرف پنکیک را حدود 2-3 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.

سرو کردن: پنکیک‌های آماده را با میوه‌ها و مغزهای دلخواه تزئین کرده و سرو کنید.

دستور تهیه پنکیک جو رژیمی

نکات مهم:

برای این که پنکیک‌ها ضخیم‌تر شوند، می‌توانید مقدار مایع را کمی کم کنید.

می‌توانید از انواع میوه‌ها و مغزها برای تزئین پنکیک‌ها استفاده کنید.

برای افزایش پروتئین پنکیک‌ها، می‌توانید از پروتئین وی یا تخم‌مرغ کامل استفاده کنید.

اگر به جو پرک حساسیت دارید، می‌توانید از آرد بادام یا آرد نارگیل استفاده کنید.

پیشنهاد: برای خوشمزه‌تر کردن پنکیک‌ها، می‌توانید از ادویه‌هایی مثل دارچین، زنجبیل یا هل استفاده کنید.

نوش جان!

نحوه درست کردن پنکیک جو رژیمی؛ بدون آرد و شکر (مرحله به مرحله)

اصلی‌ترین دلیل چسبیدن پنکیک به تابه

ترفندهای پخت پنکیک، کاش زودتر یاد گرفته بودم!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا