نحوه درست کردن پیتزای نودل (مرحله به مرحله)

“`html
نحوه درست کردن پیتزای نودل
پیتزا و نودل از غذاهای خوشمزه و محبوب هستند و بیشتر افراد از طعم این غذاها لذت میبرند. شما میتوانید این دو را با هم ترکیب کنید و یک پیتزای نودل خوشمزه در خانه تهیه کنید. پیتزا یک غذای سنتی ایتالیایی است که از یک لایه خمیر تشکیل شده و روی آن با سس گوجهفرنگی، پنیر و دیگر مواد پر میشود و سپس در فر پخته میشود.
این مواد میتوانند شامل سبزیجات، گوشت و هرچیز دیگری باشد که شما دوست دارید. تاریخچه پیتزا به قرن دهم میلادی برمیگردد. این غذا به قدری محبوب است که معمولاً مردم خودشان آن را در خانه درست نمیکنند. بیشتر افراد به رستورانها میروند و پیتزای مورد علاقهشان را سفارش میدهند یا انواع نیمهآماده آن را از فروشگاهها میخرند و در خانه با فر یا مایکروویو آماده میکنند. در اینجا ما به جای نان پیتزا از نودل استفاده میکنیم.
مواد لازم برای تهیه پیتزا نودل
- نودل: 1 بسته
- تخممرغ: 1 عدد
- کره آبشده: مقداری
- سس قرمز: 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزای رندهشده: مقداری
- سوسیس حلقهشده: 2 عدد
- فلفل دلمهای خرد شده: 1 عدد
- نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
دستور تهیه پیتزای نودل
نودل را در آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید.
یک عدد تخممرغ را خوب بزنید و به نودلهای آبکش شده اضافه کنید.
مقداری کره آبشده را در یک تابه بریزید و بعد از داغ شدن، نودلها را داخل تابه بگذارید.
بعد از سرخ شدن یک طرف نودل، آن را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید.
روی سطح نودل که کاملاً سفت شده مقداری سس قرمز بزنید.
پنیر پیتزای رندهشده را روی سس قرمز بپاشید.
سپس سوسیسهای خرد شده و فلفل دلمهای را روی پنیر بگذارید و درب تابه را بگذارید.
بعد از آب شدن پنیر، پیتزای شما آماده است.
منبع: ساعد نیوز