نحوه صحیح فریز کردن ریواس؛ بهترین روش با طعم تازگی و نگهداری بالا

“`html
ریواس یکی از سبزیجات محبوب است که طعم خوشمزهای دارد و خواص زیادی نیز دارد. این گیاه فقط در فصل بهار رشد میکند و مملو از فیبر، کلسیم، پروتئین، پتاسیم، سدیم و ویتامینهای آ، ب و سی است. به خاطر اینکه ریواس فقط در بهار در دسترس است، در این فصل میتوانیم از مزایای آن بهرهمند شویم. اما راههایی وجود دارد تا این گیاه را برای مدت طولانیتری نگهداری کنیم. درست کردن مربا، ترشی و یا خشک کردن از این روشها هستند. اگر میخواهیم ریواس را تازه نگه داریم، بهترین کار این است که آن را فریز کنیم. در این قسمت از رضیم بلاگ به نحوه صحیح فریز کردن ریواس خواهیم پرداخت.
مرحله اول: جدا کردن برگها و ساقههای پلاسیده
اول از همه، باید ریواسها را تمیز کنیم و برگهای خشک، خراب یا پلاسیده و همچنین ساقههای غیر قابل استفاده را دور بیندازیم.
مرحله دوم: کوتاه کردن برگها
برگهای ریواس خیلی زود خراب میشوند، بنابراین بهتر است آنها را کوتاه کنیم.
بیشتر بخوانید: رسپی شربت ریواس خانگی
مرحله سوم: شستن و خشک کردن
بعد از جدا کردن قسمتهای غیر قابل استفاده، باید ساقهها را خوب بشوییم و سپس کاملاً خشک کنیم.
مرحله چهارم: پوست گرفتن و خرد کردن
بعد از اینکه ریواسها خشک شدند، باید پوست آنها را گرفته و به اندازه دلخواه خرد کنیم تا فضای کمتری در فریزر بگیرد.
مرحله پنجم: فریز کردن به روش خام
اگر میخواهید ریواس را به صورت خام فریز کنید، آن را خرد کرده و درون ظرف مناسب برای فریزر قرار دهید.
نکته: به هیچ عنوان ریواسها را روی هم نگذارید و ظرف را پر نکنید. این کار باعث میشود ریواسها له شوند و کیفیت آنها کاهش یابد.
بیشتر بخوانید: رسپی مربای ریواس خانگی
مرحله ششم: فریز کردن به روش بلانچ
اگر دوست دارید، میتوانید ریواسها را به روش بلانچ فریز کنید. در این روش، بعد از شستن و خشک کردن و پوست گرفتن ریواس، آنها را خرد کرده و به مدت ۵ دقیقه در آب جوش میگذاریم و سپس آبکشی میکنیم. فوراً ریواسها را درون ظرف پر از یخ میریزیم و بعد از دو تا سه دقیقه دوباره آبکش میکنیم. میگذاریم خشک شوند و سپس در ظرف شیشهای ریخته و در فریزر قرار میدهیم.
در این قسمت از رضیم بلاگ با نحوه صحیح فریز کردن ریواس آشنا شدیم. اگر شما هم تجربه دیگری از نحوه فریز کردن ریواس دارید، با ما در میان بگذارید.