نمیدونی شام چی درست کنی؟ (برنامه غذایی سه شنبه ۲۷ شهریور)

“`html
امشب برای شام چه چیزی درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم با این سوالات درگیر هستید، نگران نباشید! چرا که مجله رضیم راهکارهای متفاوت و جذابی برای شما ترتیب داده است تا دیگر دغدغهای در انتخاب غذای شام نداشته باشید.
۵ پیشنهاد غذایی برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای گوناگون برای شام آشنا شوید. با ما باشید.
۱- کباب تابهای دو رنگ
کباب تابه دو رنگ، ترکیبی عالی از رنگها و طعمهاست. با هر لقمه، طعم خوشمزه گوشت قرمز و مرغ در کنار هم یک تجربه خوشمزه برای شما ایجاد میکند. اگر به دنبال یک غذای خاص برای مهمانیها هستید، کباب تابهای دو رنگ بهترین انتخاب است.
مراحل تهیه کباب تابهای دو رنگ
مراحل تهیه کباب تابهای دو رنگ به این صورت است:
- دو عدد پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیازها را با رنده ریز یا میکسر کاملاً له کنید. سپس پیازهای رنده شده را در یک صافی بریزید و خوب آب آنها را بگیرید.
- یک حبه سیر را بشویید و پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید و به پوره پیاز اضافه کنید.
- گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، زعفران، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و دارچین را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید تا مایه گوشتی یک دست شود.
- برای نرمتر شدن کبابها، میتوانید کمی خرده نان یا آرد سوخاری به مایه گوشت اضافه کنید.
- روی ظرف را بپوشانید و مایه گوشت را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها بخورند. این کار باعث میشود کبابها در هنگام سرخ کردن بهتر بمانند.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی کباب تابهای دو رنگ کلیک کنید.
۲- لقمه مرغ
لقمه مرغ، غذایی ساده، سریع و خوشمزه است که میتواند به عنوان شام یا میانوعده سرو شود. این غذا با نان، مرغ پخته یا کبابی، سبزیجات و سسهای مختلف تهیه میشود و تنوع زیادی دارد.
مراحل تهیه لقمه مرغ
مراحل تهیه لقمه مرغ به این صورت است:
- مرغ پخته یا کبابی را به صورت ریشریش یا مکعبی خرد کنید. اگر طعم خاصی ندارد، میتوانید از ادویههایی مثل پودر سیر، پاپریکا یا آویشن برای طعمدار کردن استفاده کنید.
- ماست چکیده، شوید خشک، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه خوب مخلوط کنید. اگر سس ماست خیلی غلیظ بود، کمی آب یا شیر به آن اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و سریع روی لینک رسپی لقمه مرغ کلیک کنید.
۳- خورش لوبیا سبز با غوره
خورش لوبیا سبز با غوره، یکی از غذاهای سنتی و محبوب شمال ایران است که با عطر و طعم عالیاش، میزهای ایرانی را زیباتر میکند.
مراحل تهیه خورش لوبیا سبز با غوره
مراحل تهیه خورش لوبیا سبز با غوره به این صورت است:
- لوبیا سبز را خوب بشویید. سر و ته لوبیاها را با چاقو جدا کرده سپس به قطعات ۳ تا ۴ سانتیمتری خرد کنید.
- یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در تابهای با روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود. اگر از گوشت در خورشت استفاده میکنید، آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
- گوشت را به پیازهای سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بوی خامیاش گرفته شود.
- زردچوبه و فلفل سیاه را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید تا عطر ادویهها بیرون بیاید. سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا رب رنگ باز کند و بوی خامیاش گرفته شود.
برای …
“““html
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص روی لینک رسپی خورش لوبیا سبز با غوره کلیک کنید.
۴- پلو جعفری با مرغ
اگر به دنبال پلوی متفاوت و خوشمزه هستید، پلو جعفری با مرغ را امتحان کنید. این غذا خیلی خوشمزه است و دستور پخت آن بسیار ساده و راحت است.
مراحل تهیه پلو جعفری با مرغ
برای تهیه پلو جعفری با مرغ، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرغ را به قطعات کوچک ببرید و در یک ظرف بریزید. پیاز را هم خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. سپس آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه مرغ را به همراه کمی زعفران دمکرده به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- درب ظرف را بگذارید و آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعمدار شود.
- در یک تابه مقداری روغن گرم کنید و مرغهای طعمدار شده را با حرارت کم سرخ کنید تا بپزند.
- بعد از اینکه مرغها پخته شدند، سیر رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر سرخ کنید. در آخر کمی پودر دارچین روی مواد بپاشید و حرارت را خاموش کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشعطر و محبوب، روی لینک رسپی پلو جعفری با مرغ کلیک کنید.
۵- املت اسفناج و پنیر
اگر به دنبال یک غذای متفاوت و خوشمزه هستید، املت اسفناج و پنیر را امتحان کنید. این غذا ترکیب عالی اسفناج سبز و پنیر نرم است و طعم بسیار خوبی دارد.
مراحل تهیه املت اسفناج و پنیر
مراحل تهیه املت اسفناج و پنیر به این شکل است:
- ابتدا یک قاشق روغن در ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، اسفناجها را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس اجازه دهید مواد سرد شود.
- یک ظرف مناسب فر انتخاب کنید و آن را با روغن چرب کنید. سپس اسفناجهای سرد شده را درون ظرف بریزید.
- روی اسفناج یک و نیم پیمانه پنیر موزارلا بریزید و در نهایت یک قاشق چایخوری پودر پیاز روی پنیر بپاشید.
برای ادامه رسپی این غذای سریع و سبک، روی لینک رسپی املت اسفناج و پنیر کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را برای شما ارائه دادیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعم فوقالعاده آنها لذت ببرید.