نمیدونی شام چی درست کنی؟ (۵ ایده متنوع برای شام شنبه ۲۶ خرداد)

“`html
امشب چه چیزی برای شام بپزم؟ از چه غذایی استفاده کنم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم با این سوالها روبرو هستید، نگران نباشید! چون رضیم بلاگ پیشنهادات متنوع و جالبی برای شما به ارمغان آورده تا در انتخاب شام امروز، هیچ دغدهای نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای مختلف برای شام به همراه دستور پخت آنها آشنا شوید. با ما باشید.
۱- پلو قرمز کلمبیایی
پلو قرمز کلمبیایی یکی از غذاهای خوشمزه است که طعم آن با ذائقه ما ایرانیها سازگار است. در تهیه این غذا از ران مرغ، سبزیجات و ادویهجات مختلف استفاده میشود که میتوانید آن را برای شام امشبتان تهیه کرده و از طعم فوقالعادهاش لذت ببرید.
مراحل تهیه پلو قرمز کلمبیایی
مراحل تهیه پلو قرمز کلمبیایی به شرح زیر است:
- اول برنج را بشویید و چند بار آبکش کنید تا آب آن کاملاً زلال و تمیز شود. سپس آن را همراه با مقداری آب در ظرف بریزید و به مدت یک تا ۲ ساعت بخیسانید.
- مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد مرغ را به آن اضافه کنید. کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ بزنید و آن را برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی ادویهها گرفته شود و مرغ کمی سرخ شود. به این نکته توجه کنید که نباید رنگ مرغ تیره شود.
- سپس شعله را کم کنید تا مواد به آرامی سرخ شوند. هویج را بشویید و خرد کنید و به ماهیتابه اضافه کنید. پیاز را بشویید، پوست کند و به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کنید و به باقی مواد بیفزایید.
- در ادامه، سیر رنده شده را نیز به ماهیتابه اضافه کنید. همه مواد را با هم تفت دهید تا نرم شوند. حالا فلفل قرمز یا فلفل سبز را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر صبر کنید تا همه مواد با هم سرخ شوند.
- در این مرحله، گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه را به مواد اضافه کرده و آنها را چند دقیقه سرخ کنید تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد بزنید و در آخر آب مرغ اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خاص و بینظیر، روی لینک رسپی پلو قرمز کلمبیایی کلیک کنید.
۲- خورش مرغ لبنانی
خورش مرغ لبنانی، یکی از غذاهای سنتی و محبوب در خاورمیانه است که با طعم و عطر خوب خود، میتواند هر فردی را جذب کند. برای تهیه این خورش تنها به چند مواد ساده مانند ران مرغ، پیاز، سیر، روغن زیتون و رب گوجهفرنگی نیاز دارید.
مراحل تهیه خورش مرغ لبنانی
مراحل تهیه خورش مرغ لبنانی به شرح زیر است:
- اول مرغ را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس گوشت مرغ را به قطعات کوچک برش دهید.
- پیاز را نگینی خرد کنید. در یک قابلمه کمی روغن زیتون بریزید. پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. در همین حین سیر را بشویید و با سیر له کن پوره کنید. پوره سیر را نیز به پیاز اضافه کرده و مخلوط را تفت دهید تا عطرش خارج شود.
- حالا مرغ را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بوی خامیاش گرفته شود. سپس رب گوجهفرنگی، زعفران، دارچین، زنجبیل، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
برای ادامه رسپی این غذای لذیذ، روی لینک رسپی خورش مرغ لبنانی کلیک کنید.
۳- ساندویچ مونت کریستو
مونت کریستو یکی از معروفترین ساندویچهای فرانسوی است که شباهت زیادی به فرنچ تستها دارد؛ با این تفاوت که در این ساندویچ از ژامبون و پنیر استفاده میشود. این غذا به سرعت و به راحتی آماده میشود. پس اگر امروز شلوغکاری دارید و در عین حال به فکر یک غذای لذیذ و سریع برای شام هستید، این ساندویچ را از دست ندهید.
“““html
مراحل تهیه ساندویچ مونت کریستو
مراحل تهیه ساندویچ مونت کریستو به شرح زیر است:
- برای درست کردن هر ساندویچ، اول یک برش نان تست را روی یک ظرف بگذارید. سپس مقداری پنیر گودا رنده شده یا یک ورقه پنیر گودا را روی نان بگذارید. سس مایونز یا سس خردل را روی ژامبون بزنید و آن را خوب پخش کنید.
- حالا یک ورقه ژامبون دیگر روی سس بگذارید و دوباره مقداری پنیر گودا روی آن بریزید. حالا یک برش نان تست دیگر روی پنیر قرار دهید. (این کار را ادامه دهید تا یک ساندویچ با سه تا چهار لایه نان درست کنید.)
- حالا یک ظرف نسبتاً سنگین روی ساندویچ بگذارید تا لایهها فشرده شوند و کمی زمان دهید تا این وزن کمک کند لایههای ساندویچ به هم بچسبند.
- در همین حین، برای سریعتر کردن کار، به سراغ تخممرغها بروید. تخممرغها را در یک ظرف بشکنید. کمی نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و فوری فرانسوی، روی لینک رسپی ساندویچ مونت کریستو کلیک کنید.
۴- کراکت مرغ و سیب زمینی
کراکت مرغ و سیب زمینی، یک غذای خوشمزه است که به فرانسه برمیگردد و میتوان آن را با مواد مختلفی درست کرد و به عنوان پیشغذا یا یک غذای فینگر فودی خوشمزه سرو کرد.
مراحل تهیه کراکت مرغ و سیب زمینی
مراحل تهیه کراکت مرغ و سیب زمینی به این صورت است:
- برای آمادهسازی، ابتدا سینه مرغ را همراه با یک پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آب در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد و بعد از سرد شدن، خرد کنید.
- بعد از آن، سیبزمینیها را آبپز کنید و وقتی کمی خنک شدند، پوستشان را بگیرید و رنده کنید. حالا مرغ پخته و خرد شده را در یک ظرف بریزید و سیبزمینی رنده شده را به آن اضافه کنید.
- حالا مخلوط مرغ و سیبزمینی را با قاشق خوب هم بزنید و فلفل دلمهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید. (میتوانید از فلفل دلمهایهای رنگی هم استفاده کنید)
- در این مرحله، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر و پاپریکا را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اضافه کردن ادویهها اختیاری است؛ میتوانید هر کدام را که دوست ندارید حذف کنید و ادویه دلخواه خود را جایگزین کنید.
- حالا سس مایونز، خامه صبحانه و سس گوجهفرنگی را به ترکیب فوق اضافه کنید و همه را خوب هم بزنید (میتوانید برای راحتی، از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید). در آخر هم پنیر پیتزا را اضافه کرده و همه را خوب مخلوط کنید.
- داخل یک ظرف مناسب مربع یا مستطیل را کمی با روغن مایع چرب کنید و سپس یک نایلون فریزر را برش دهید و داخل ظرف بچینید تا تمام کف و دیوارههای ظرف را بپوشاند.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه مخصوص فرانسوی، روی لینک رسپی کراکت مرغ و سیب زمینی کلیک کنید.
۵- سالاد پاستای لاتین
سالاد پاستای لاتین، یک غذای سبک، خوشمزه و پرطرفدار است که از سبزیجات…
“““html
این سالاد با استفاده از پنیر تازه و سس مخصوص تهیه میشود و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا یک پیشغذای خوشمزه سرو شود.
مراحل تهیه سالاد پاستای لاتین
مراحل تهیه سالاد پاستای لاتین به این صورت است:
- برای این سالاد، میتوانید از پاستاهایی مانند روتینی، پنه یا فارفاله استفاده کنید. ابتدا در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. سپس نمک و پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و مطابق دستور روی بسته، آن را بپزید.
- بعد از پخت، پاستا را آبکش کرده و بگذارید خنک شود. دقت کنید که پاستا بیش از حد نپزد تا شل و چسبنده نشود. کالباس، فلفل دلمهای، پیاز، نخود فرنگی، پنیر فتا و زیتون را به شکل کوچک خرد کنید. همچنین گشنیز را ریز خرد نمایید.
- برای زیبایی بیشتر سالاد، از فلفل دلمهای با رنگهای مختلف استفاده کنید. سپس در یک کاسه بزرگ آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کرده تا یک سس یکنواخت حاصل شود.
برای ادامهی طرز تهیه این غذای سبک و خوشمزه، روی لینک رسپی سالاد پاستای لاتین کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام ارائه شده است. به شما پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذایی خود قرار دهید و از طعم لذیذ آنها لذت ببرید.