رسپی

نمیدونی ناهار چی درست کنی؟ (ایده‌های خوشمزه برای سه شنبه ۳۰ مرداد)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

امروز برای ناهار چه غذایی درست کنم؟ چه چیزی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم با چنین سوال‌هایی مواجه هستید، نگران نباشید! مجله رضیم امروز پیشنهادات مختلف و جذابی برای شما آماده کرده تا در انتخاب غذای ناهارتان دغدغه‌ای نداشته باشید.

پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- قیسی پلو تبریزی

اگر می‌خواهید یک غذای خوشمزه و مجلسی برای مهمانی‌های خود درست کنید، قیسی پلو تبریزی گزینه‌ای عالی است. این غذا شما را به جمع‌های گرم و صمیمی خانوادگی در آذربایجان می‌برد.

مراحل تهیه قیسی پلو تبریزی

مراحل تهیه این غذا به شرح زیر است:

  1. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. گوشت را هم پس از شستن به قطعات کوچک برش بزنید.
  2. در قابلمه‌ای که می‌خواهید غذا را بپزید، کمی روغن بریزید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
  3. حالا گوشت را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگش تغییر کند. ادویه‌ها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود.
  4. مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید گوشت کاملاً پخته شود و آب آن تبخیر گردد.
  5. قیسی خشک را چند ساعت در آب ولرم بخیسانید تا نرم شود. از قیسی محلی و تازه استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرید.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی قیسی پلو تبریزی کلیک کنید.

۲- خورش قورمه سبزی

قورمه سبزی یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین خورشت‌های ایرانی است که کمتر کسی پیدا می‌شود عاشق آن نباشد. این غذا با چند ماده ساده مانند لوبیا قرمز، سبزی خورشتی، گوشت تکه‌ای، لیمو عمانی و… تهیه می‌شود.

در برخی از شهرها به جای لوبیا قرمز، از لوبیا چیتی و به جای سبزی معمولی، از سبزی‌های معطر محلی استفاده می‌کنند. قورمه سبزی را می‌توان هم با مرغ و هم با گوشت تهیه کرد.

رسپی قورمه سبزی

مراحل تهیه قورمه سبزی

مراحل تهیه این خورشت به شرح زیر است:

  1. برای جلوگیری از نفخ معده، بهتر است لوبیا قرمز را شب قبل در آب بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید.
  2. سبزی‌های خورشتی، مانند اسفناج، تره، گشنیز، شنبلیله و جعفری را بشویید و خرد کنید. اگر سبزی تازه نداشتید، می‌توانید از سبزی قورمه آماده استفاده کنید.
  3. در یک تابه، مقداری روغن بریزید و سبزی‌های خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا تیره‌تر شوند. این کار باعث می‌شود که خورشت جا بیفتد و روغن بیندازد.
  4. پیازها را پوست بگیرید، بشویید و نگینی خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازها را تفت دهید.

برای ادامه طرز تهیه این خورشت محبوب روی لینک رسپی قورمه سبزی کلیک کنید.

۳- گردو پلو

گردو پلو یکی از غذاهای اصیل شهرکردی است. به دلیل وجود گردو، این غذا طبع گرمی دارد و بهتر است در فصل‌های سرد سال تهیه و سرو شود.

نکات و فوت و فن‌های تهیه گردو پلو

مراحل تهیه گردو پلو

مراحل تهیه گردو پلو به شرح زیر است:

  1. در…“`html
  2. در مرحله اول، گوشت را به شکل مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید. سپس پیاز را پوست کنید و به خوبی بشویید. پیازها را به صورت نگینی و ریز خرد کنید. بعد یک ماهیتابه مناسب انتخاب کرده و درون آن کمی روغن بریزید.
  3. وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید. تفت دادن پیاز را ادامه دهید تا شیشه‌ای و سبک شوند. وقتی پیازها به این مرحله رسیدند، تکه‌های گوشت را نیز اضافه کنید و دوباره همه مواد را تفت دهید. این بار به شکل گوشت توجه کنید.
  4. مواد را تا جایی تفت دهید که رنگ گوشت تغییر کند. زمانی که این تغییر را مشاهده کردید، سیر رنده شده را هم اضافه کرده و به خوبی تفت دهید. سیر نباید زیاد تفت داده شود.
  5. به محض اینکه بوی سیر را حس کردید، ادویه‌های لازم را به مواد اضافه کرده و دوباره کمی تفت دهید. سپس آب را اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملاً پخته شود.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص، روی لینک رسپی گردو پلو کلیک کنید.

۴- گراتن پاستا با سس بشامل

گراتن‌ها تنوع زیادی دارند و معروف‌ترین آن‌ها لازانیا است که به خاطر محبوبیتش نام جداگانه‌ای پیدا کرده است. گراتن پاستا طعمی مشابه لازانیا دارد، اما برای تهیه آن از پاستا به جای ورقه‌های لازانیا استفاده می‌شود.

نمیدونی ناهار چی درست کنی؟ (ایده‌های خوشمزه برای سه شنبه ۳۰ مرداد)

بدون شک، کسانی که عاشق پاستا هستند، از این غذا نیز استقبال خواهند کرد. ترکیب طعم پاستا و پنیر پیتزا بسیار خوشمزه است و به ویژه برای بچه‌ها غذایی جذاب برای ناهار به شمار می‌رود.

مراحل تهیه گراتن پاستا

مراحل تهیه گراتن پاستا

مراحل تهیه گراتن پاستا با سس بشامل به این صورت است:

  1. برای آماده‌سازی گراتن پاستا، ابتدا سس پاستا را درست می‌کنیم. برای این کار، یک عدد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا بپزد و رنگش تغییر کند.
  2. بعد نمک و ادویه‌ها را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید. (ادویه‌ها اختیاری هستند و می‌توانید از انواع دلخواه استفاده کنید.) مواد را کمی تفت بدهید و بعد رب را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ رب باز شود. سپس کمی زعفران (به دلخواه) بیفزایید.
  3. در مرحله بعد، قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت تفت دهید تا بپزند و طعم مواد به خورد هم برود. سپس حرارت را خاموش کرده و سس پاستا را کنار بگذارید.
  4. پس از آماده کردن سس پاستا، نوبت به آماده کردن سس بشامل می‌رسد. کره و آرد را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و با آرد مخلوط شود. مواد را روی حرارت کم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، اما تغییر رنگ ندهد.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و پرطرفدار، روی لینک رسپی گراتن پاستا کلیک کنید.

۵- همبرگر گیاهی

یکی از محبوب‌ترین ساندویچ‌ها در دنیا همبرگر است که معمولاً با گوشت گاو تهیه می‌شود. اما اگر گیاه‌خوار هستید یا نمی‌خواهید گوشت بخورید، می‌توانید از همبرگر گیاهی استفاده کنید.

مراحل تهیه همبرگر گیاهی

مراحل تهیه همبرگر گیاهی

مراحل تهیه همبرگر گیاهی به این صورت است:

  1. ابتدا از ۲۴ ساعت قبل نصف پیمانه لوبیا را خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید. پس از این مدت، لوبیاها را داخل قابلمه‌ای بریزید و خوب بپزید. همچنین سویاها را داخل کاسه‌ای با آب خیس کنید تا نرم شوند.
  2. زمانی که لوبیاها کاملاً نرم و پخته شدند، آن‌ها را در غذاساز بریزید. سویاهای خیس شده را نیز به لوبیاهای پخته اضافه کنید.
  3. سپس پیاز را به قطعات کوچکتر خرد کرده و داخل غذاساز بریزید. اما بهتر است پیاز را جداگانه رنده کرده و آب آن را بگیرید و سپس به لوبیاها اضافه کنید. دو تا سه حبه دیگر سیر هم به مخلوط اضافه کنید.
  4. “““html

  5. سیر را هم به مواد اضافه کنید. همه ادویه‌ها را هم بریزید.
  6. حالا جعفری را به لوبیا و سایر مواد اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری سس خردل هم بیفزایید. سپس یک قاشق سس بالزامیک به مواد اضافه کنید.
  7. دستگاه غذاساز را روشن کنید و بگذارید تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند؛ به طوری که لوبیا و سویا کاملا نرم شوند و با سایر مواد ترکیب و همگن شوند.

برای ادامه دستور این غذای رژیمی و پرطرفدار، روی لینک رسپی همبرگر گیاهی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، فهرستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را برایتان تهیه کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم‌های فوق‌العاده آنها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا