رسپی

نمیدونی ناهار چی درست کنی؟ (برنامه غذایی شنبه ۱۰ شهریور)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز برای ناهار چی درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم همچین سؤالاتی دارید، نگران نباشید! چون مجله رضیم امروز چند پیشنهاد عالی و متنوع برای شما آماده کرده تا انتخاب غذای ناهارتون بی‌دردسر باشه.

پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه رسپی آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- کباب تابه‌ای دو رنگ

کباب تابه دو رنگ، ترکیبی جالب از رنگ‌ها و طعم‌هاست. با هر لقمه، طعم لذیذ گوشت قرمز و مرغ کنار هم، تجربه‌ای خوشمزه را برای شما به ارمغان می‌آورد. اگر دنبال یک غذای خاص برای مهمانی‌ها هستید، کباب تابه‌ای دو رنگ بهترین انتخابه.

مراحل تهیه کباب تابه‌ای دو رنگ

مراحل تهیه این کباب به شرح زیر است:

  1. دو تا پیاز رو بشویید و پوست بکنید. سپس با رنده ریز یا میکسر، پیازها رو کاملاً پوره کنید.
  2. پیازهای پوره شده رو در یک صافی بریزید و آبشون رو بگیرید. یک حبه سیر رو بشویید و بعد از پوست کندن رنده کنید و به پیازها اضافه کنید.
  3. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و دارچین رو با هم ترکیب کنید و خوب ورز بدید تا مخلوط یکنواختی به دست بیاد.
  4. برای نرم‌تر شدن کباب‌ها، میتونید کمی خرده نان یا آرد سوخاری به گوشت اضافه کنید.
  5. سپس روی ظرف رو بپوشونید و مایه گوشت رو حداقل یک ساعت در یخچال قرار بدید تا طعم‌ها بهتر بشن. این کار باعث میشه کباب‌ها بهتر سرخ بشن.

برای ادامه رسپی این غذای خاص می‌توانید روی لینک رسپی کباب تابه‌ای دو رنگ کلیک کنید.

۲- لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج

آیا به دنبال یک غذای ایرانی خوشمزه و مقوی هستید؟ طعم عالی ترکیب لوبیا، گوشت و هویج در لوبیا پلو، هر کسی رو شیفته خودش می‌کنه. تهیه این غذا خیلی آسونه و با چند ماده ساده می‌توانید یک وعده غذایی کامل و خوشمزه داشته باشید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج

مراحل تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج

مراحل تهیه این غذا به شکل زیر است:

  1. لوبیا سبزها رو بشویید و در آبکش بگذارید تا آبشون بره. با چاقو سر و تهشون رو ببرید و به اندازه‌های دلخواه برش بزنید. لوبیاها رو در ظرفی بریزید و به مرحله بعد بروید.
  2. پیاز رو بشویید و پوست کنید. با چاقو به شکل نگینی خرد کنید. مقداری روغن در تابه بریزید و تابه رو روی حرارت قرار بدید. پیازهای خرد شده رو به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید تا این‌ها سبک و طلایی بشن.
  3. گوشت چرخ کرده رو به پیازها اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه.
  4. زردچوبه، نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر ادویه‌ها آزاد بشه. می‌توانید برای طعم بهتر، از ادویه‌هایی مثل دارچین یا زیره هم استفاده کنید.

برای ادامه رسپی این غذای محبوب می‌توانید روی لینک رسپی لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج کلیک کنید.

۳- مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج

اگر به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه با مرغ هستید، مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج رو امتحان کنید! این غذا نه تنها خوشمزه و سیرکننده است، بلکه به تأمین مواد مغذی مورد نیاز بدن نیز کمک می‌کند.

مراحل تهیه مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج

مراحل تهیه مرغ سوخاری با لوبیا

“““html

سبز و برنج

مراحل تهیه مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج به شرح زیر است:

نمیدونی ناهار چی درست کنی؟ (برنامه غذایی شنبه ۱۰ شهریور)
  1. برای شروع، برنج را بشویید. سپس به مقدار لازم آب، نمک و روغن به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، شعله را کم کنید و بگذارید برنج به آرامی بپزد.
  2. پیاز را شسته و خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را به آن اضافه کنید و سرخ کنید.
  3. وقتی پیاز نرم شد، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس لوبیا سبز را که شسته و خرد کرده‌اید به پیاز اضافه کنید و بگذارید بپزد.
  4. در حین پخت لوبیا سبز، فیله‌های مرغ را آماده کنید. ابتدا فیله‌ها را با کمی نمک و فلفل طعم‌دار کنید و سپس بگذارید کنار تا مزه‌ها به خوردشان برود.

برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج کلیک کنید.

۴- مُدَربَل بادمجان

مدربل بادمجان یک خورشت عربی است که از تونس آمده است. این غذا شامل گوشت، بادمجان و نخود است. اگر به گوشت علاقه‌ ندارید یا گیاهخوارید، می‌توانید گوشت را حذف کرده و همچنان از طعم لذیذ این غذای تونسی لذت ببرید.

نکات و فوت و فن‎‌های تهیه مدربل بادمجان

مراحل تهیه مدربل بادمجان

مراحل تهیه مدربل بادمجان به شرح زیر است:

  1. ابتدا یک پیاز بزرگ را ریز خرد کنید و آن را با مقداری روغن مایع یا زیتون در یک تابه تفت دهید. برای سالم‌تر شدن غذا، از روغن زیتون استفاده کنید.
  2. پیازها را آنقدر تفت دهید که نرم و طلایی شوند. سپس، گوشت گوساله یا گوسفندی را به تکه‌های دلخواه برش بزنید.
  3. گوشت را به پیاز داغ اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با ادویه‌ها تفت دهید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای تونسی خوش‌طعم، روی لینک رسپی مدربل بادمجان کلیک کنید.

۵- کوکو گردو

آیا شما تا به حال کوکو گردو خانگی درست کرده‌اید؟ کوکو گردو یک غذای محبوب ایرانی است که بافت نرم و طعم خاصی دارد که شما را شگفت‌زده می‌کند.

مراحل تهیه کوکو گردو

مراحل تهیه کوکو گردو

مراحل تهیه کوکو گردو به شرح زیر است:

  1. پیاز و سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس با استفاده از رنده ریز آنها را رنده کنید. سیب‌زمینی و پیاز رنده شده را در صافی بریزید و خوب بفشارید تا آب اضافی آنها خارج شود.
  2. خارج کردن آب اضافی سیب‌زمینی و پیاز باعث لذیذتر شدن کوکو شما می‌شود. برای سرعت بخشیدن به کار، می‌توانید از میکسر یا خردکن استفاده کنید.
  3. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند. سپس سیب‌زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، گردوی آسیاب شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای ساده و سریع، روی لینک رسپی کوکو گردو کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید و از طعم عالی آنها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا