رسپی

نودل پنیری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نودل پنیری

نودل پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و راحت است که خیلی سریع آماده می‌شود. این غذا برای کسانی که وقت کم دارند، بسیار مناسب است. نودل پنیری با طعم عالی پنیر و با کمترین مواد درست می‌شود. برای یادگیری مرحله به مرحله دستور تهیه نودل پنیری با ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نودل ۲ بسته
پنیر گودا ورقه‌ای ۴ عدد
شیر ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
سس کچاب ۱ قاشق غذا خوری
سس خردل ۱ قاشق غذا خوری

دستور تهیه نودل پنیری

مرحله اول
ابتدا کره را در یک تابه بریزید و بر روی حرارت ملایم گرم کنید تا ذوب شود. بعد از ذوب شدن کره، مقداری پودر سیر اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن پخش شود. توجه کنید که حرارت کم باشد تا کره نسوزد.

مرحله دوم
شیر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد، ورق‌های پنیر را اضافه کنید. هم بزنید تا پنیرها ذوب شوند و با مواد ترکیب شوند. با ذوب شدن پنیر، مخلوط غلیظ‌تر می‌شود.

مرحله سوم
اجازه بدهید مخلوط کمی بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد. سپس سس کچاب و بعد سس خردل را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند و یکدست شوند.

مرحله چهارم
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. سپس نودل‌ها را به آب اضافه کنید و به مدت تقریبا ۴ دقیقه بپزید تا نرم شوند، سپس آن‌ها را آبکش کنید.

دستور تهیه نودل پنیری

مرحله پنجم
بعد از آبکش کردن نودل‌ها، آن‌ها را به مخلوط سس اضافه کنید. روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس به خوبی به نودل‌ها بچسبد و بعد از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم
نودل پنیری را در ظرف مناسب بریزید و به دلخواه کمی پودر سیر روی آن بریزید. می‌توانید از پودر آویشن یا فلفل سیاه هم استفاده کنید. سپس با سس کچاب یا گوجه فرنگی تزئین کنید و به عنوان یک غذای ساده سرو کنید.

منبع : نکته چی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

نودل پنیری (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا