نکات پخت شلغم در هواپز و قابلمه؛ برای خوشمزهتر شدن

“`html
اگر شلغم را به درستی بپزید، نه تنها خواص آن محفوظ میماند، بلکه طعم فوقالعادهای نیز خواهد داشت. در این مقاله از مجله رضیم، نکات مهمی برای پخت شلغم در هواپز و قابلمه ارائه میدهیم.
برای پخت شلغم خوشمزه، از برشهای زیاد اجتناب کنید و آن را با بخارپز یا هواپز بپزید. شلغمها را هماندازه انتخاب کنید، قبل از پخت نمک و فلفل بزنید و در هواپز با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در قابلمه، آب کمی بریزید و از حرارت کم استفاده کنید تا شلغمها طعم بهتری بگیرند.
۷ نکته مهم برای پخت شلغم در قابلمه و هواپز
شلغم یکی از سبزیهای مفید است که با روشهای مختلف پخت میتوان طعم و بافت آن را بهبود بخشید. برای پخت شلغم به نکات زیر توجه کنید.
۱- شلغم را برش نزنید
بعد از شستن شلغم، فقط قسمت سر و انتهای آن را برش بزنید. این کار را طوری انجام دهید که به بدنه اصلی شلغم آسیبی نرسد. اگر در هنگام پخت آب به داخل شلغم نفوذ کند، طعم آن از بین میرود.
۲- از آب زیاد استفاده نکنید
بهترین روش برای پخت شلغم، بخارپز کردن آن است. برای این کار حدود ۱/۳ تا ۲/۳ قابلمه را آب کنید و توری بخارپز را روی آن بگذارید، طوری که شلغمها با آب در تماس نباشند.
اینکه مقدار زیادی آب بریزید تا شلغمها در آب بپزند، باعث تغییر طعم واقعی شلغم میشود.
۳- از طعم دهندهها استفاده کنید
پس از شستن شلغم، مقداری نمک و فلفل را به همه قسمتهای آن بزنید. سپس آن را روی توری بخارپز قرار دهید. با این کار، طعم شلغم بهتر خواهد شد.
بیشتر بخوانید: نحوه پخت شلغم در هواپز؛ سریع و سالم
۴- شلغمهای یکسان بخرید
هنگام خرید شلغم، دقت کنید که آنها تقریبا یک اندازه باشند تا به طور یکنواخت بپزند. شلغمهایی با پوست صاف و بدون لکه بهتر هستند و شلغمهای کوچکتر و سفتتر انتخاب خوبی خواهند بود.
۵- با حرارت کم بپزید
بعد از جوش آمدن آب، درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. به شلغمها زمان دهید که به آرامی بپزند و نرم شوند. اگر شلغمها بیش از حد پخته شوند، له خواهند شد.
بیشتر بخوانید: رسپی پودر شلغم (شلغم خشک شده)
۶- هواپز را گرم کنید
پخت شلغم در هواپز روشی سریع و سالم است که بافت ترد و طعمی لذتبخش ایجاد میکند. هواپز را قبل از قرار دادن شلغمها به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسانید تا پخت بهتری داشته باشند.
بیشتر بخوانید: رسپی شلغم تنوری بدون آب و فر
۷- شلغمها را بچرخانید
در هنگام پخت شلغم در هواپز، هر چند دقیقه یکبار آنها را بچرخانید تا به خوبی بپزند و ترد شوند. اگر میخواهید شلغمها نرمتر باشند، میتوانید زمان پخت را بیشتر کنید.
امیدواریم نکات این مقاله از مجله آشپزی رضیم برایتان مفید باشد. با استفاده از این روشها میتوانید شلغمهایی خوشطعم و پرخاصیت تهیه کنید.
اگر شما هم ترفندهای دیگری برای خوشطعمتر کردن شلغم دارید، خوشحال میشویم آنها را در بخش نظرات با ما و دوستانتان به اشتراک بگذارید.