نکات کلیدی جهت تهیه کباب کوبیده + ادویه مخصوص کباب کوبیده (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کباب کوبیده و ادویه مخصوص
نحوه درست کردن کباب کوبیده نرم و آب دار و خوشمزه در منزل به روش حرفهای و دقیقا شبیه آنچه که کباب زنهای حرفهای در کباب فروشی و رستورانها درست میکنند کار چندان آسانی نیست.
اما با دانستن ترکیب ادویه کباب کوبیده، فوتوفنها و نکات مهم و طلایی این غذای سنتی و لذیذ ایرانی که ما در این مقاله از رضیم برای شما آورده ایم میتوانید یک کبابکوبیده خانگی مجلسی حرفهای و خوشمزه و آبدار رستورانی بدون ریختن از روی سیخ درست کنید.
فوت و فن طلایی تهیه کباب کوبیده خانگی
مواد لازم جهت تهیه کباب کوبیده :
- گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله شامل سردست یا ران گوساله و قلوهگاه گوسفند: یک کیلوگرم
- پیاز: ۵ عدد متوسط
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- زعفران: در صورت دلخواه یک قاشق چایخوری
دستور تهیه کباب کوبیده خانگی و حرفهای
برای درست کردن کباب کوبیده خانگی حرفهای ابتدا گوشت چرخکرده را در یک ظرف بزرگ و گود بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. گوشت و نمک را خوب ورز بدهید. در همین مرحله میتوانید فلفل سیاه و زعفران را هم اضافه کنید تا بوی زهم گوشت از بین برود.
گوشت را در یخچال بگذارید کمی به گوشت استراحت بدهید تا به اصطلاح بیات شود. حالا پیازها را رنده کنید. یک نکته مهم این است که بعد از رنده کرده پیازها، آنها را با دست فشار بدهید و آب پیاز را بگیرید، میتوانید برای گرفتن آب پیاز، پیازهای رنده شده را در پارچه تنظیف بریزید و با فشار دادن، آب پیاز را بگیرید.
دستور تهیه ۳ مدل کباب کوبیده مرغ + عکس
گرفتن آب پیاز سبب میشود تا کباب کوبیده روی سیخ وا نرود و توی آتش نریزد. پیازها را به گوشت اضافه کنید و حسابی وزر بدهید. هر چه گوشت و پیاز را بیشتر ورز بدهید کباب کوبیده شما خوشمزهتر میشود.
بعد از اینکه ورز دادن گوشت انجام شد بهتر است به مدت دو تا سه ساعت روی گوشت یک کیسه پلاستیکی بکشید (برای اینکه رنگ گوشت تغییر نکند و سیاه نشود) و به مدت ۲ تا سه ساعت آن را در یخچال بگذارید.
دستور تهیه طبخ کباب کوبیده بدون ریختن از روی سیخ
بعد از گذشت ۲ تا سه ساعت گوشت را از یخچال بیرون بیاورید. این مقدار گوشت برای ۶ نفر است پس گوشت را به ۱۲ قسمت مساوی (هر قسمت به اندازه یک پرتقال متوسط) تقسیم کنید. هر قسمت را دوباره کمی در دست ورز بدهید و به آن شکل یک بیضی بدهید.
دستتان را با کمی آب مرطوب کنید و آن مقدار از گوشت را که برای هر سیخ کباب تقسیمبندی کردهاید بردارید و روی سیخ پهن کنید.
نحوه به سیخ کشیدن کباب کوبیده
نحوه درست کردن کباب کوبیده و به سیخ کشیدن آن به این صورت است که بعد از اینکه گوشت را روی سیخ پهن کردید با دو انگشت اشاره و شصت (انگشت شصت روی گوشت و انگشت اشاره زیر گوشت) به آرامی روی گوشت فشارهای کوچک بیاورید تا پستی و بلندیهای گوشت صاف شود و حالت انگشتانتان روی گوشت به صورت یکی در میان فرو رفته باقی بماند.
برای تهیه کباب کوبیده این نکات را رعایت کنید
سر و ته گوشت را روی سیخ کمی بیشتر فشار دهید، تا موقع کشیدن کباب از روی سیخ به راحتی از آن جدا شود. کبابها را ابتدا روی حرارت خیلی تند آتش کبابپز قرار دهید و وقتی که گوشت کباب خودش را گرفت و کمی جمع شد، شعله را ملایم کنید.
“““html
فوتوفنهای تهیه یک کباب کوبیده خانگی حرفهای و خوشمزه
یکی از نکات بسیار مهم برای تهیه یک کباب کوبیده خانگی خوشمزه این است که از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. برای درست کردن کباب کوبیده، گوشت نباید خیلی چرب یا خیلی خشک باشد، به همین دلیل این ترکیب بهترین انتخاب است.
برای تهیه کباب کوبیدهی نرم و خوشطعم، بهتر است دو سوم گوشت گوسفند و یک سوم گوشت گوساله را ترکیب کنید.
اگر فقط از گوشت گوساله استفاده کنید، کباب خشک و بیکیفیت خواهد شد. همچنین، اگر فقط از گوشت گوسفند استفاده کنید، ممکن است کباب خیلی چرب شود و از روی سیخ بیفتد.
دستور تهیه کباب ملکه خوش طعم و بی نظیر (کباب تابه ای)
برای داشتن یک کباب کوبیده با کیفیت خانگی، حتما گوشت را دو تا سه بار به صورت خیلی ریز چرخ کنید. هر چه گوشت بیشتر چرخ شود و ورز داده شود، کبابها یکنواختتر میشوند و از روی سیخ نمیریزند.
گوشت کباب کوبیده را خوب ورز بدهید. ورز دادن زیاد گوشت کمک میکند که کبابها در آتش وا نروند و نریزند.
بعد از ترکیب مواد، بهتر است که گوشت برای چند ساعت در یخچال بماند تا کمی استراحت کند. این کار کمک میکند تا کباب روی سیخ نریزد. حتما پیازها را با رنده ریز رنده کنید و آب پیاز رنده شده را بگیرید.
سیخ کباب را به آرامی و به طور منظم، نه با سرعت، بچرخانید. این کار باعث میشود که حرارت به طور یکنواخت توزیع شود و گوشت بهتر پخته شود و لایههای بیرونی دچار سوختگی نشوند.
اگر میخواهید کبابها روی آتش وا نروند، بهتر است سیخها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. قبل از سیخ کردن گوشت، کمی سیخ را با آب مرطوب کنید.
اگر میخواهید از منقل و ذغال برای درست کردن کباب کوبیده استفاده کنید، باید آتش آرام شده و فقط ذغالها قرمز و داغ باشند. فاصله سیخ از ذغالها هم مهم است؛ اگر فاصله کم باشد، کباب میسوزد و اگر زیاد باشد، کباب خام میماند.
ترکیب دقیق گوشت یک کباب کوبیده خانگی
به مایه کباب کوبیده جوش شیرین اضافه نکنید. اگر تمام نکات بالا را رعایت کنید، کباب کوبیده به خوبی روی سیخ میماند و نمیریزد. جوش شیرین ممکن است طعم تلخی به کباب بدهد.
به مایه کباب کوبیده زردچوبه اضافه نکنید. نمک و فلفل سیاه کافی است و اگر دوست دارید، میتوانید کمی زعفران آب شده در هنگام ورز دادن به گوشت اضافه کنید. اضافه کردن آرد یا آرد سوخاری یا حتی نان خشک ریز شده میتواند طعم خوب و حالت نرم و آبدار کباب را خراب کند.
نکات کباب کوبیده پرطرفدار ایرانی