رسپی

هرگز این غذاها را در مایکروویو گرم نکنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

گرم کردن بعضی غذاها در مایکروویو کار درستی نیست و می‌تواند خطر مسمومیت را افزایش دهد. وقتی که غذا را در مایکروویو گرم می‌کنید، بعضی بخش‌ها داغ می‌شوند و بعضی هنوز سرد می‌مانند و این باعث می‌شود که غذا به دمای مناسب نرسد. اما کدام غذاها را نباید در مایکروویو گرم کنید؟ در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با غذاهایی که نباید در مایکروویو گرم کنید آشنا شوید.

۸ غذایی که نباید در مایکروویو گرم کنید

برخی غذاها را نمی‌توان در مایکروویو گرم کرد، زیرا این کار به بافت غذا آسیب می‌زند و برای سلامتی خطرناک است. در ادامه به لیست این غذاها اشاره خواهیم کرد.

۱- شیر خشک یا شیر مادر

شیر خشک یا شیر مادر یکی از مهم‌ترین غذاهایی است که نباید در مایکروویو گرم کنید. گرم کردن شیر در مایکروویو باعث می‌شود که شیر در بعضی نقاط داغ و در جاهای دیگر سرد بماند. این مشکل می‌تواند باعث سوختن دهان کودک شود.

۲- مرغ شکم پر

اگر بخواهید مرغ شکم پر را در مایکروویو گرم کنید، ممکن است قسمت‌های داخلی آن سرد بمانند و تنها قسمت‌های بیرونی گرم شوند. این وضعیت می‌تواند باکتری‌های مضر را در داخل مرغ حفظ کرده و خطر بیماری را افزایش دهد.

۳- غذاهای مانده

اگر غذایی بیش از یک هفته در یخچال مانده باشد، اصلاً نباید آن را در مایکروویو گرم کرد. این کار باعث رشد کپک‌ها و باکتری‌ها می‌شود و خطر بیماری را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: ۹ غذای مانده که هرگز نباید دوباره مصرف شود

۴- تخم‌مرغ آب‌پز درسته

تخم‌مرغ آب‌پز از جمله غذاهایی است که نباید آن را در مایکروویو گرم کرد. چه با پوست و چه بدون پوست، هیچ‌وقت تخم‌مرغ آب‌پز را در مایکروویو نگذارید. گرم کردن آن باعث بخار کردن داخل تخم‌مرغ و در نتیجه انفجار آن می‌شود. برای جلوگیری از این مشکل، می‌توانید تخم‌مرغ را قبل از گرم کردن خرد کنید یا از روش دیگری استفاده کنید.

۵- گوشت‌های فرآوری شده

گوشت‌های فرآوری شده شامل مواد شیمیایی هستند و اگر این گوشت‌ها را در مایکروویو بگذارید، کلسترول موجود در آن‌ها اکسید می‌شود. این اکسیداسیون می‌تواند باعث ایجاد بیماری‌های قلبی و مشکلات دیگر شود و به طور کلی برای سلامتی ضرر دارد.

بیشتر بخوانید: یک هفته مصرف غذای فوق‌فرآوری شده چه بلایی سر بدن می‌آورد؟

۶- برنج

گرم کردن برنج در مایکروویو می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شود. وقتی که برنج نیمه آماده را در مایکروویو گرم می‌کنید، باکتری‌هایی در آن فعال می‌شوند که ممکن است باعث اسهال و استفراغ شوند. بهترین روش این است که برنج را به طور کامل بپزید و اگر آن را در مایکروویو گرم می‌کنید، حتماً ظرف را بپوشانید و چند بار هم بزنید تا برنج به خوبی گرم شود.

گرم نکردن غذا در مایکروویو

۷- سبزیجات برگ سبز

بهتر است بدانید که سبزیجات برگ سبز نباید بعد از پخته شدن دوباره گرم شوند. مانند کلم و کرفس و اسفناج. گرم کردن دوباره این سبزیجات باعث تولید مواد مضر برای سلامتی می‌شود و مصرف آن‌ها می‌تواند خطر ابتلا به انواع سرطان را افزایش دهد.

۸- فلفل تند

فلفل تند دارای ترکیبی به نام کپسایسین است که وقتی آن را در مایکروویو گرم می‌کنید، ممکن است منفجر شود. بهتر است فلفل تند را در ماهیتابه و با حرارت ملایم گرم کنید.

هرگز این غذاها را در مایکروویو گرم نکنید

در این مقاله از مجله آشپزی به ۸ غذایی که نباید در مایکروویو گرم کنید، اشاره شد. به یاد داشته باشید که گرم کردن بعضی غذاها می‌تواند به بافت غذا آسیب بزند و باکتری‌های مضر را به وجود آورد.

سایت رسپی آشپوری رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا