همه چیز درباره تاثیر زعفران بر غلظت خون (2 نکته مهم)

“`html
ارتباط خواص زعفران و غلظت خون با هم چیست؟
زعفران به افزایش سطح انرژی و متابولیسم بدن کمک میکند. بالا رفتن متابولیسم به بهبود جریان خون منجر میشود. همچنین، وجود آهن در زعفران و تولید گلبولهای قرمز، به بهبود گردش خون کمک کرده و اکسیژن را به سایر اندامهای بدن میرساند.
زعفران به دلیل داشتن ترکیبات مفید مانند فلانوئیدها، کاروتنوئیدها، آهن، پتاسیم و ویتامینها، از جمله ویتامین C، به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکند. در طب سنتی، استفاده از زعفران و خواص آن برای پیشگیری از لخته شدن خون بسیار توصیه شده است. در ادامه، میخواهم شما را با خواص درمانی زعفران برای بیماریهای مختلف آشنا کنم:
غلظت خون به معنای افزایش تعداد گلبولهای قرمز خون است. وقتی میزان هموگلوبین در مردان بالای ۱۸ گرم در دسیلیتر و در زنان بیشتر از ۱۶ گرم در دسیلیتر باشد، غلظت خون ایجاد میشود.
وقتی تعداد گلبولهای قرمز زیاد میشود، جریان خون کاهش مییابد و ممکن است باعث ایجاد لختههای خون هم بشود.
ممکن است فکر کنید که رنگ تیره خون نشاندهنده غلظت و رنگ روشنتر نشاندهنده رقت خون است، اما این برداشت کاملاً نادرست است و نمیتوان غلظت خون را با چشم تشخیص داد و باید آزمایشهایی انجام شود تا مشخص گردد.
سردرد و سرگیجه، احساس ضعف و خستگی، تنگی نفس، زخم معده، سنگ کلیه، دردهای استخوانی، اختلالات بینایی و … از جمله علائم غلظت خون هستند و زعفران یکی از محصولاتی است که در درمان غلظت خون تأثیر زیادی دارد.
زعفران و درمان افسردگی:
گیاهانی مانند زعفران از قدیم به عنوان تسکیندهنده و آرامبخش مورد استفاده قرار میگرفتند. حالا با پیشرفتهای علمی، مشخص شده که زعفران دارای سافرانال است که به کاهش درد، کاهش استرس و درمان اضطراب کمک میکند. با مصرف زعفران قبل از خواب، خواب بهتری خواهید داشت.
زعفران و درمان سرطان:
طلای سرخ خواص آنتیاکسیدانی دارد که میتواند از بسیاری بیماریها و رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کند؛ همچنین رادیکالهای آزاد را خنثی کرده و از رشد سرطان در بدن جلوگیری مینماید.
زعفران و فشار خون:
زعفران (Saffron) دارای ترکیباتی مانند کروسین و سافرانال است که در تنظیم و کاهش فشار خون مؤثرند. همچنین ممکن است از بروز سکتههای مغزی و قلبی جلوگیری کند.
زعفران و درمان زخم معده:
یکی از کاربردهای زعفران در طب سنتی، درمان مشکلات معده، نفخ معده و یبوست است. زعفران خواص ضدالتهابی و آرامشبخشی دارد.
زعفران و دیابت:
زعفران علاوه بر خواص ذکر شده، در کنترل دیابت نیز بسیار مؤثر است. این گیاه سرشار از منگنز است که در تنظیم قند خون و پیشگیری از دیابت نوع ۲ کمک میکند.
زعفران و درمان التهاب:
زعفران دارای خواص ضد التهابی است و میتواند در بهبود زخم و کبودی کمک کند. همچنین از روغن و پمادهای حاوی زعفران برای درمان دردهای بدنی و بیماریهایی مانند آرتروز و نقرس استفاده میشود.
آیا زعفران برای عفونت خوب است؟
همانطور که درباره ارتباط زعفران و غلظت خون گفتیم، زعفران دارای آهن است که باعث افزایش تولید خون و هموگلوبین میشود. خواص درمانی زعفران تاریخچهای ۳۰۰۰ ساله دارد و این گیاه امروزه نیز محبوبیت زیادی دارد و در درمان بیماریهای عفونی رحم در زنان و دختران نقش مهمی ایفا میکند.
چای زعفران برای چی خوبه؟
در ادامه بررسی خواص زعفران و غلظت خون، فشار خون و … باید بگوییم که
“`
زعفران به شکل دم کرده یا همراه با چای مصرف میشود. برای درست کردن چای زعفران، کافی است مقداری زعفران را در قوری بریزید و آن را با چای مخلوط کنید. پس از ده دقیقه که چای دم کشید، میتوانید آن را نوش جان کنید.
چای زعفران در درمان برخی بیماریها نیز موثر است که در زیر به آنها اشاره میشود:
- کمک به هضم غذا؛
- درمان درد قاعدگی؛
- تقویت و بهبود قوای جنسی؛
- پیشگیری از خونریزیهای بعد از زایمان؛
- کمک به تصفیه کبد؛
- کاهش سرفه و گلو درد؛
- افزایش شادی و نشاط.
منبع : هفت مغز