رسپی

هواری ماهی محبوب ترین غذای سنتی بندرعباس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

هواری ماهی محبوب ترین غذای سنتی بندرعباس

هواری ماهی به صورت پلو و ماهی سرو می‌شود و می‌توانید سبزیجات خوش عطر مثل جعفری، گشنیز و شوید را به آن اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه هواری ماهی:

  • برنج: ۴ پیمانه
  • ماهی تازه (ماهی هوور، سنگسر یا شیر): ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سیر: ۳ حبه
  • گشنیز، جعفری، شوید تازه: هر کدام نیم پیمانه
  • تمر هندی: به اندازه یک نارنگی
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: به اندازه دلخواه
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

دستور تهیه هواری ماهی :

آماده سازی ماهی: ماهی را تمیز کرده و با آب و نمک بشویید. سپس آن را به تکه‌های متوسط تقسیم کنید.

تهیه سس تمر هندی: تمر هندی را در آب گرم خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را پوره کرده و از صافی رد کنید.

تفت دادن پیاز و سیر: پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

اضافه کردن ماهی و ادویه‌ها: ماهی را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا کمی سرخ شود. سپس زردچوبه، فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.

اضافه کردن سس تمر هندی: سس تمر هندی را به مواد اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بپزد تا ماهی مزه‌دار شود.

پخت برنج: برنج را از قبل خیس کرده و آبکش کنید. سپس آن را همراه با مقداری آب و زعفران دم کرده در قابلمه بریزید و بگذارید دم بکشد.

سرو: برنج دم کشیده را در ظرف سرو بریزید و ماهی و سس آن را روی برنج بگذارید. سپس با گشنیز و جعفری تازه تزئین کرده و سرو کنید.

دستور تهیه هواری ماهی

نکات مهم:

برای تهیه هواری ماهی می‌توانید از انواع ماهی‌های تازه استفاده کنید.

میزان تندی و ترشی هواری ماهی را می‌توانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

هواری ماهی محبوب ترین غذای سنتی بندرعباس (مرحله به مرحله)

برای خوش طعم‌تر شدن هواری ماهی می‌توانید از کمی زنجبیل تازه رنده شده نیز استفاده کنید.

هواری ماهی را می‌توانید با نان نیز سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا